KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

herkese yetecek kadar kankamız mevcut
jsiz nasıl bir kanka rica etmiştiniz :KK1:

kaydirigubbakcemile3 şööyle ben gibi birazcık kırık deli dolu gıcık kompleksli bulunmaz kanka ..stokta var mı :))) benim hiç kankam olmadı bacı kaydirigubbakcemile3:hulya:

allah seni hiç güleceğim yoktu:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 şööyle ben gibi birazcık kırık deli dolu gıcık kompleksli bulunmaz kanka ..stokta var mı :))) benim hiç kankam olmadı bacı kaydirigubbakcemile3:hulya:

hmm stoklara bakayım şidmilik mevcutlardan seç sonra siparişe göre getirtiriz kaydirigubbakcemile3
mesela ben varım deli :KK1:

yapma ya niye ki :KK43: tühh ya napsam ki
sabah 8 de mi işbaşı yapıcaksın birde hep durduğun yerde olcan yine dimi
asbahtan uğrayabilirim aslında
çıkışta bursaya gitcem öünkü :dance: :dance:

aynen cullen kardeşim benim :1hug: bende yoruldum ve sıkıldım eve gitmek istiyorum

yok canım ya bi mobilya üretim firmasında bütün angaryaları yapıyorum :KK1:
muhasebe personel satınalma sevkiyat aklına ne gelirse

sen ne iş yapıyosun
bebiş var mı ne kadarlık evlisin
ben nişanlıyım daha :KK43:

ehehe keşkeeee evli olsam :) medeni durumuma aldanma :) bekarım cnm nişanlıydım 2 hafta küstük ayrıldık şimdi sevgiliyiz ama aileerimiz bilmiyor kaydirigubbakcemile3 ahh eşşek kafam nişanlıyla sevgilide olunurmuş :KK1:
benn yönetici asistanlığı ve üretim planlamacıyım ah bir ton angaryalarda bende :)

aaa nasıl yaa bilmiyorumkismile nişanlınla nasıl sevgili oldun
bana da anlat bakayım şu işin sırrını
çünkü bende sevgili olduğumuz günleri özledim :asigim:

inat üzerine ayrıldık..nişanlılığı kaldıramadık :KK43: sevgili günlerimizi çok özledim onunla o kadar değiştik ki..sonra ayrıldık falan bitirdik ama dayanamadık çok zöledik birvbirimizi..kıymetimizi anladık ve döndük ama herşey eskisinden daha iyi oldu :) şimdi çıkıyoruzkaydirigubbakcemile3 tekrar yüzükleri takmak istemedik..eşyalarımızı alıcaz falan her sey hazır olunca süpriiiiz dicez ailelerimize..biz sevgili yüüteblioruz ancak kaydirigubbakcemile3 ama komik gelio eskiden nişanlım şimdi gizli saklı bululuoruz kaydirigubbakcemile3 evlerine gitmeye cekiniorum bazen saçmalama artık diyor kaydirigubbakcemile3 1 yıl nişanlı kaldık bideee

ayy inanmıyorum ya
benddde mi atsam nişanı napsam çünkü bizde sözlendiğimizden beri herşey sorun
oysa sevgliyken ne güzeldi gizli buluşmaları bile özledim

çok sevindim sizin adınıza umarım herşey hep çok güzel olur

X