- 8 Ekim 2009
- 6.071
- 2
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #1.521
ben sahsen bu isin dogusunun batisinin oldugunu düsünmüyorum her ailenin tepki vermesi gerekende bi konu bu zaten diye düsünüyorum ben.
tabi olay tecavüz veya zorla yapilan bisey olunca farkli o zaman
slm kızlar ben geldim ne var ne yok..polyanan doğum çantan hazırmı tama olarak cnm
selm kızlar biraz tv izledim biraz uyudum geldim
sonunda uyuyabildim
daha uyuyacaktım ama bu pazar taşınacağımız aklıma geldiği için bu kez de ondan uyuymadım
off tabaklar sarılacak yorganlar yastıklar gardrop boşalacak yarın halledebilirmiyimki
hazal bebisin nasilmis iyimi kalp atislari nasil
slm kızlar ben geldim ne var ne yok..polyanan doğum çantan hazırmı tama olarak cnm
cnm benim tşk edrim herkeze ozman:))opuyorumnanaktan
bazı sorunlarım vardı canımı sıkan onlar yüzünden gelemedim cnm...
kaçıncı haftana girdin peki kuzu
şehnaz cım yardım edecek birileri var ama ufak tefek işler ıvır zıvırlar işte
bana zarar vermeyecek işler
hazal cım midem gecti çok şükür balık bayatmış heralde içimi bulandırmıştı geçti çok şükür
iyi cnm ALLAHA sukur kalbide iyi atio basi asagidaymis doguma hazirlio kendini bide ebe vajinal bolgeye zeytin yagi ile masaj yap dedi dogum aninda yirtilmasin die
bu arada hangi konudan soz ediosun link ekleyebilirmisin?
merhaba sadrazam ya senin nickini gorunce aklima sadrazam lokumu gelio yaa yerimseniben
ela hosgeldin canim a.s.
şehnaz cım yardım edecek birileri var ama ufak tefek işler ıvır zıvırlar işte
bana zarar vermeyecek işler
hazal cım midem gecti çok şükür balık bayatmış heralde içimi bulandırmıştı geçti çok şükür
selm kızlar biraz tv izledim biraz uyudum geldim
sonunda uyuyabildim
daha uyuyacaktım ama bu pazar taşınacağımız aklıma geldiği için bu kez de ondan uyuymadım
off tabaklar sarılacak yorganlar yastıklar gardrop boşalacak yarın halledebilirmiyimki
ela canım yoktun yine merak ettik seni eyvahedigeldismileiyisin dimi bi sorun yok
hayır benim demek istediğim doğuda böyle bi olay için kaç tane genç kızın canına kıyıyolar hiç suçu olmasa bile
güney doguda var bunlar evet.bunlar baska insanlar zaten söylememe bile gerek yok neyse ya sinirleniyorum ben bu konulara su kizlarda niye sicagi sicagina ailelerine anlatmazlarki anlamiyom zati:umursamaz: