KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben sahsen bu isin dogusunun batisinin oldugunu düsünmüyorum her ailenin tepki vermesi gerekende bi konu bu zaten diye düsünüyorum ben.
tabi olay tecavüz veya zorla yapilan bisey olunca farkli o zaman

hayır benim demek istediğim doğuda böyle bi olay için kaç tane genç kızın canına kıyıyolar hiç suçu olmasa bile

selm kızlar biraz tv izledim biraz uyudum geldim
sonunda uyuyabildim
daha uyuyacaktım ama bu pazar taşınacağımız aklıma geldiği için bu kez de ondan uyuymadım
off tabaklar sarılacak yorganlar yastıklar gardrop boşalacak yarın halledebilirmiyimki

off hamis hamis tasiniyomusun canim
isin cok zor ins yardim edecek birileri vardir

hazal bebisin nasilmis iyimi kalp atislari nasil

iyi cnm ALLAHA sukur kalbide iyi atio basi asagidaymis doguma hazirlio kendini bide ebe vajinal bolgeye zeytin yagi ile masaj yap dedi dogum aninda yirtilmasin die

bu arada hangi konudan soz ediosun link ekleyebilirmisin?

slm kızlar ben geldim ne var ne yok..polyanan doğum çantan hazırmı tama olarak cnm

merhaba sadrazam ya senin nickini gorunce aklima sadrazam lokumu gelio yaa yerimseniben

şehnaz cım yardım edecek birileri var ama ufak tefek işler ıvır zıvırlar işte
bana zarar vermeyecek işler
hazal cım midem gecti çok şükür balık bayatmış heralde içimi bulandırmıştı geçti çok şükür

iyi bari cok sevindim yardim edecek birilerinin olmasina
bende hamileyken tasinmistim
yardim edecek kimsemde yoktu cok is yapmaktan oglum 1 ay erken dogmustu (((

iyi iyi hadi hazrlasin bakalim benim drda demisti oraya özel bi yag varmis onu ur masaj yap dedi ama hic yapmadim ben:kedi:
ben link eklemesini bilmiyomki gideyim sende gel pesimden

hoşbulduk kızlar malesef aynı konular bizim evin ateşi sönmedi ama bende umursamıyorum eskisi gibi..
polyanan cnm benim bebeğinin gelmesine az kalmış ozman..hadi hayırlısı doğum hikayeni hep beraber dinleriz artık sağlıkla inş

gerçekten mi şehnaz yurtdışındayken mi taşındın
yarın annaemi çağırayım diyorum ya yardım etsin bana

aman cnm dikkat et kendine sukur zehirlenme filan olmamis

ayy bide tasincan sen off simdiden kolay gelsin

sende benim gibisin bende yatınca aklıma bişey gelince hiç uyuyamam kaç kere sabah ezanı okunuyo ben hala gözümü kırpmamış oluyorum
hamile hamile nası taşınacaksın bide az kalmış dikkat et kendine Allah yardımcın olsun taşınmak çok zor herşey elden geçiyo tek tek

hazal cım gelmiş ebesinden
ya daha önce de konuştuk bu konuyu ama neden bir dr a görünmüyorsun hazal
hani ultrasonda hareketelerini görsen kilosunu gelişimini öğrensen daha iyi olmaz mı
şükür sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun ama hani ultrasonda görsen fena olmaz:)

hayır benim demek istediğim doğuda böyle bi olay için kaç tane genç kızın canına kıyıyolar hiç suçu olmasa bile

güney doguda var bunlar evet.bunlar baska insanlar zaten söylememe bile gerek yok neyse ya sinirleniyorum ben bu konulara su kizlarda niye sicagi sicagina ailelerine anlatmazlarki anlamiyom zati:umursamaz:

güney doguda var bunlar evet.bunlar baska insanlar zaten söylememe bile gerek yok neyse ya sinirleniyorum ben bu konulara su kizlarda niye sicagi sicagina ailelerine anlatmazlarki anlamiyom zati:umursamaz:

neolmuş kuzu...
ben uzak kaldım aa merak ettim konuyu pek fazla vaktim olmadığı içinde okuyamadım açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…