KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

arayinca dakikalarca konusuyor insan demi valla benim tlf bedava konustukca konusuyom bende
yap canim hazir olsun herseyin

evet cnm bende bilgisayara belli bi miktarda para yuykleyip sonra bedava konusuyorum annem gille yoksa faturalara para dayanmaz valla

hazal cım bebişini göreceksin ne güzel inşallah ben de cuma göreceğim:emir_bebek:

yok cnm ben bebisimi gormuyorum ebemde sadece kalbini dinliyom sorular varsa soruyom ebeme bu kadar yani
ayy gittim geldim ebeye once ayda bir randevu verirdi simdi 15 gun sonraya verdi ayy heyecan basti beni valla cok yaklastik. tahmini dogum tarihinden iki hafta once yada iki hafta sonra gelir dedi hayirlisi bakalim oglumun cani ne zaman isterse o zaman gelcek artik.
sizde baya kaynatmissiniz yaa gecmisi pek okuyamadim
teocum nasil oldu miden cnm?

Son düzenleme:
slm ben geldim bi babişkomu görüp geldim
neçok kaynatmışsınız bugün bu topikin maşallah:nazar::nazar:ı var inşallah hep böyle olur:Saruboceq:

ewet bende okudum az önce Allah yardımcısı olsun doğulu bi aile olabilir o tarafta böyle olaylara çok kötü tepki veriyolar tabi doğruysa

ewet bende okudum az önce Allah yardımcısı olsun doğulu bi aile olabilir o tarafta böyle olaylara çok kötü tepki veriyolar tabi doğruysa

ben sahsen bu isin dogusunun batisinin oldugunu düsünmüyorum her ailenin tepki vermesi gerekende bi konu bu zaten diye düsünüyorum ben.
tabi olay tecavüz veya zorla yapilan bisey olunca farkli o zaman

X