KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aşkböcüğü avatarın seni mi anlatıyor yani her işi bir anda mı yaparsın:),
yalnız kadıncağız perişan görünüyor bea

valla anlatıyo ya aslında kendim için koymamıştım o resim denk geldi onu koydum denemek için oldu ama normaldede böyleyim gündüz dükkandayım eve gidincede ev işi bazen hiç oturmuyorum eve gidince

eskiden insanlar kardesini akrabasini getirmek icin bosanip karisini yada kocasini o kisiyle evlendiriyormus ve getiriyormus.
bide 1 alman kadinka 2 3 kardes nikah kiyip geliyorlarmis para karsiligi böle seyler duydum cok büyük haksizlik bencealsanaalsanasmile

nihan kk da bi inegöllü daha var mns de çalışıyodu hatta acaba giriyo mu merak ettim bak bi bakayım

valla dogrudur beklerim valla
bende sey duymustum ilk gelen türkler kimliklerini ehliyet diye alamn polislerine yutturmuslar sırnaşık şey
simdide iste böyle yaptiklari icin bizleri istemiyolar
o nedenle böyle yasalar cikariyolar

bak bunu yeni duydumkaydirigubbakcemile3
ay biz türkler ne zekiyiz görüyonmuu
evet istemiyorlar hele su baskan kadin varya tam düsman biz yabancilara hersey bunun basinin altindan cikiyo zati

perili bi nicki vardı inegöl diye topik vardı orda tanıştıydık ama girmiyo heralde

rapunzel nilüferde ne taraftasın ?

bende hamılılıkte cok aglardım zavallı eşim teselli ederdiopuyorumnanaktan dogumdan sonrada 2 ayda anca endıme geldııımmm

cok kötü bu sendromlar ya
iyi ki esin sana destek cikmis bizim gibi olanlar cok sansli ama bide destekci olamyanlar var biz sansli grupdaniz
simdi ikinciyi düsünüyoruz bi kac sene icinde ama ben cok korkuyorum eski canvar sehnaz olurum diye laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…