KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bak bunu yeni duydumkaydirigubbakcemile3
ay biz türkler ne zekiyiz görüyonmuu:KK1:
evet istemiyorlar hele su baskan kadin varya tam düsman biz yabancilara hersey bunun basinin altindan cikiyo zati

ayy evet o kadin bizleri hic sevmiyo bilmiyoki
bizler sayesinde almanya almanya oldu
ama iste bizim milletimizde kasiniyo bazen neden böyle uckagitcilik yapiyosun dimi
yapmasalardi bölyle olmazdi iste

eceee hanim sana kac kere bisler yazdim hic birine cvp alamadim noluyoruzzz alsanaalsanasmile
küstümm :gitme:

şehnazz naber cnım konuşamadık nasıl geçti türkiye gezin

ehende yazmisin :eek:
iyi gecti canim
ama cok hastalandik sicaklardan etkilendik baya
bende gecen sayfalarda sana bsiielr yazdim cvp vermiyince nooluyoruz dedim küstükmü haberim olmadan kafamçokkarıştı

hii ben sana yazmazmıyım şehnazım ya :1hug:
gözümden kaçmıştır belkim yoksa niye yazmıyım
gel bi öpem seni de barışalım Şeniz

cok kötü bu sendromlar ya
iyi ki esin sana destek cikmis bizim gibi olanlar cok sansli ama bide destekci olamyanlar var biz sansli grupdaniz
simdi ikinciyi düsünüyoruz bi kac sene icinde ama ben cok korkuyorum eski canvar sehnaz olurum diye laelaelaelaelae

senın oglan baya buyumuş bende oglum 4 yasına gelınce ıstıyorum(bu arada ben cok zor dogum yaptım hasataneden cıkınca bıdaha mı ıstemem dıyordum şimdi unutuyorum yavaş yavaş baksana) bende hamıleyken esıme cok saldırırdım adam agzını acmaya korkardı evet cok sanslıyız eşim ev işindede bana cok destek cıkardı şimdide oyle allah razı olsun valla

aaa:uhm: kötü oldu bu.

ben izledim ya daha önce sinemada izledim
vcd de var bende bayıldığım için kafama estikçe izliyorum
yollıyım istersen sana

ehende yazmisin :eek:
iyi gecti canim
ama cok hastalandik sicaklardan etkilendik baya
bende gecen sayfalarda sana bsiielr yazdim cvp vermiyince nooluyoruz dedim küstükmü haberim olmadan kafamçokkarıştı

aaa üzüldüm canım ya
ama hava değişimi illa etkiliyo insanı ne yazık ki
olsun iyi olunda şimdi
yok yaw küsmem ben kimseye
geçmişi okumadım birden işim çıkınca belki arada kalmıştır

:KK1: rapunzel edit 30 dakikalığına geldi aklında olsun yerimseniben

senın oglan baya buyumuş bende oglum 4 yasına gelınce ıstıyorum(bu arada ben cok zor dogum yaptım hasataneden cıkınca bıdaha mı ıstemem dıyordum şimdi unutuyorum yavaş yavaş baksana) bende hamıleyken esıme cok saldırırdım adam agzını acmaya korkardı evet cok sanslıyız eşim ev işindede bana cok destek cıkardı şimdide oyle allah razı olsun valla

Allah razi olsun gercekten
ayni benim esimde hamileyken de biz ynei tasinmistik bu eve evi bi görseydin insaat halindeydi tamirler falan filan
off ama saolsun ebimde esim hep yardim ediyodu yemek bilenem yapiyodu karicigina
benim oglanda 1 ay erken geldi :ecrin_bebek: kimsem yoktu yanimda anneminde vizesi daha cikmamisti allh yanmistik yani iyice canavar olmustum ben kötükedihüso
dogum desen oda bi zordu suni sanciylaydi falan filan ay hatirladikca yine bi tuhaf oldum akannehir
ama cok sansliyiz böyle iyi eslere sahip olmakla canim
sizinde mutlulugunuz daim olsun ins sekercim
bebisin ne kadarlik oldu canim ismi ne bide

X