KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

merhaba arkadaşlar nasılsınız kaç gündür gelemedim yanınıza ela nasılsın canım kızın nasıl bi sorun yok dimi slm alyans nasınsın seninle konuşmamıştık hiç

bebegime
1 hastane cikisi
2 tane zibin takimi
2 kilotlu corap
2 corap
2 patik
1 yelek
1 örgü ve penye battaniye
1 pelus battaniye
2 emzik
1 biberon
pisik kremi
islak mendil
1 kücük paket bebek bezi

kendime
2 logusa pijamasi
1 sal
1 paket orkid
2 cift corap
1 cift yün corap
bolca ic camasiri
emzirme sütyeni
terlik
tarak
havlu
kücük el aynasi
dis fircasi,macunu
parfüm

simdilik bunlari koydum valizime kizlar unuttugum bisi varsa ekleyin olurmuboshayallersmile
tabi bide kücük kamerali foto makinami koydum sizde unutmayin sakin
dogumda esim yanimda olucak ve bebegimle ilk bulusmami fotolicak insallah.zemuszemus

çok güzelmiş canım bebek araban fiyatı nekadar ama türkiyede yok sanırsam çok güzel güle güle kullan canım bebeişinle güzel günlerde ben varya bebek arabasına takık durumdayım ya Qinny buzz maxi cosi ler var çok beğeniyorum ama fiyatları baya yüksek daha çocuk bile düşünmüyorum ama bebek arabalarına bakıyorum hep ne alakaysa eşimle şimdiden pazarlık yapıyorum araba için

orda veriyolardır belki ama hasta bezi istiyolar burda hastanelerde 3 hafta önce abimin eşi doğum yaptı ordan biliyorum bide kendin için toka loğusa tacı falan da koy saçını toplaman gerekirse lazım olur

tesekkür ederim canim.biz indirimden yararlanarak böyle komple seti 369 euroya aldik.
türkiyede varmi bilmiyorum ama gercekten cok hosuma gitti büyük ve genis.valla burdada cok pahali canim.ama napalim bebislerimize feda olsun artik

daha cocuk ortada yok ama sen bebek arabalarina bakiyosun öylemikaydirigubbakcemile3
ozaman cocugun gelmesi yakindir benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…