KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet hayatta 3 şey senin istemin dışında olurmuş ölüm doğum evlilik allah hayırlısını versin

bence doğum dışında herşey insanın kendi elinde...evet allahın insana verdiği belli bir ömür vardır fakat bu ömrü tamamlayıp ölmek ya da tamamlamadan ölmek insanın kendi elinde...evlilik de öle...insan tercihini kendi yapar allah onu senin kaderin yapar...hepsi bence..:icecream:

bence doğum dışında herşey insanın kendi elinde...evet allahın insana verdiği belli bir ömür vardır fakat bu ömrü tamamlayıp ölmek ya da tamamlamadan ölmek insanın kendi elinde...evlilik de öle...insan tercihini kendi yapar allah onu senin kaderin yapar...hepsi bence..:icecream:

Çok haklısın canımalkisalkisalkis

iyi geceler hanımlar size doyum olmaz ama bana müsade
iyi gecelerrrrr..:emir_bebek:

buralar çok sıcak hala..kafamçokkarıştı okuyorsun galiba orda..:kahve:

off hala sıcak mı.konyada hava serinledi.tam bahar havası burda.evet alyans burda okuyorum.üniversite bitti şimdi yüksek lisansa başladımsempatiksalakcinni
sen nerdesin hangi semtte

Çok haklısın canımalkisalkisalkis

off hala sıcak mı.konyada hava serinledi.tam bahar havası burda.evet alyans burda okuyorum.üniversite bitti şimdi yüksek lisansa başladımsempatiksalakcinni
sen nerdesin hangi semtte

ben tarsusta yaşıyorum annemler mithat paşa mah..imam hatipe yakın..sizinkiler nerde?

Yok kız evlenmiyorum.:kedi: henüz aday adayı bile yok:) okul bitince herkes soruyorda ondan şikayet ediyorum bende.Daha bekarım alayına bakarım:KK1:kaydirigubbakcemile3
sende varmı bişeyler yasmin.
Ne evlenmesi benim evlenmeme daha yıllaaaar yıllar var kaydirigubbakcemile2 beni alacak adam zor valla canından bezdiririm :KK70: kaçar adamkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ben tarsusta yaşıyorum annemler mithat paşa mah..imam hatipe yakın..sizinkiler nerde?

bizimkiler mezitlidelerdi.hasretime dayanamayıp buraya geldiler.ama akrabalar mersinde hala.bayramdada gıdemedık.burnumda tütüyor sımdı:)

Ne evlenmesi benim evlenmeme daha yıllaaaar yıllar var kaydirigubbakcemile2 beni alacak adam zor valla canından bezdiririm :KK70: kaçar adamkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

kaç yasındasın yasmin.boşver bacım bezdir.erkeklere herşey müstehak.sen bezdirmesen o bezdiriyorkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlımm
ewet benım oglum o canım 10 aylık su an bende resım degısıyodum yenı gordum yazdıgını

Çok tatlı ya maşallah.yerim ben onu.anneside çok güzel bu arada.maşallah ikinizde:eek:kaydirigubbakcemile5

bizimkiler mezitlidelerdi.hasretime dayanamayıp buraya geldiler.ama akrabalar mersinde hala.bayramdada gıdemedık.burnumda tütüyor sımdı:)

hımm iyi yapmışlar...yerşleştin demektir oraya artık...tabi doğruğun değil doyduğun yerdr memleket na yapacaksın.. boşver..

evet konyalı oldum artık :) seviyorum burayı.sessiz sakın.güzel bir şehir
r

Çok tatlı ya maşallah.yerim ben onu.anneside çok güzel bu arada.maşallah ikinizde:eek:kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

sagol canım benım

oglum 9 da uyudu ewı toparladım guya 10 bucukta yatacaktım
kılar ben kacar cok yoruyo bu sıpacık benı yarın bakabılırsem bakıcam yıne
yarın dr gıdıcem herkesı optum

kadınlar kulubünün güzel bayanları.ben gidiyorum yatmaya.hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz.hepinizi öptümmmyerimseniben:1hug:

X