- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
evet hayatta 3 şey senin istemin dışında olurmuş ölüm doğum evlilik allah hayırlısını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlarr.hoşgeldiniz sizde
Karamel evleniyor musun ? öyleyse hayırlı olsun :)
vay hemşerim benim ya hoşgeldin topice...ben de mersin..
yerabaaa ben geldimmmm
bende warım bende bendeeeeeeeee
yerabaaa ben geldimmmm
bende warım bende bendeeeeeeeee
evet hayatta 3 şey senin istemin dışında olurmuş ölüm doğum evlilik allah hayırlısını versin
vayy hemşom varmış burda :) hoşbulduk canımma.s. mersinliyim ama konyada yasıyorum.çok özledim mersini çok.
bence doğum dışında herşey insanın kendi elinde...evet allahın insana verdiği belli bir ömür vardır fakat bu ömrü tamamlayıp ölmek ya da tamamlamadan ölmek insanın kendi elinde...evlilik de öle...insan tercihini kendi yapar allah onu senin kaderin yapar...hepsi bence..:icecream:
iyi gecelerrrrr..iyi geceler hanımlar size doyum olmaz ama bana müsade
buralar çok sıcak hala..kafamçokkarıştı okuyorsun galiba orda..
Çok haklısın canımalkisalkisalkis
off hala sıcak mı.konyada hava serinledi.tam bahar havası burda.evet alyans burda okuyorum.üniversite bitti şimdi yüksek lisansa başladımsempatiksalakcinni
sen nerdesin hangi semtte
Ne evlenmesi benim evlenmeme daha yıllaaaar yıllar var kaydirigubbakcemile2 beni alacak adam zor valla canından bezdiririm kaçar adamkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileYok kız evlenmiyorum.:kedi: henüz aday adayı bile yok:) okul bitince herkes soruyorda ondan şikayet ediyorum bende.Daha bekarım alayına bakarımkaydirigubbakcemile3
sende varmı bişeyler yasmin.
hoşbulduk tatlımmhoşgeldinna.s.
oyy kuzucuğa bak.resimdeki bebiş senin mi sunwaysopuyorumnanaktan
hosbulduk canımhoşgeldin iyi akşamlar
ben tarsusta yaşıyorum annemler mithat paşa mah..imam hatipe yakın..sizinkiler nerde?
Ne evlenmesi benim evlenmeme daha yıllaaaar yıllar var kaydirigubbakcemile2 beni alacak adam zor valla canından bezdiririm kaçar adamkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
hoşbulduk tatlımm
ewet benım oglum o canım 10 aylık su an bende resım degısıyodum yenı gordum yazdıgını
Çok tatlı ya maşallah.yerim ben onu.anneside çok güzel bu arada.maşallah ikinizdekaydirigubbakcemile5
bizimkiler mezitlidelerdi.hasretime dayanamayıp buraya geldiler.ama akrabalar mersinde hala.bayramdada gıdemedık.burnumda tütüyor sımdı:)
hımm iyi yapmışlar...yerşleştin demektir oraya artık...tabi doğruğun değil doyduğun yerdr memleket na yapacaksın.. boşver..
bizimkiler mezitlidelerdi.hasretime dayanamayıp buraya geldiler.ama akrabalar mersinde hala.bayramdada gıdemedık.burnumda tütüyor sımdı:)
hımm iyi yapmışlar...yerşleştin demektir oraya artık...tabi doğruğun değil doyduğun yerdr memleket na yapacaksın.. boşver..
evet konyalı oldum artık :) seviyorum burayı.sessiz sakın.güzel bir şehir
r