KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ela cım başka topikte saçlarım dökülüyor demişsin
benim hamile kaldıgımdan beri dökülmüyor hatta dökülmediği için gözle görülür şekilde dolgunlaştı
tabi doğumdan sonra yine gidecek ama
sen hala dökülme yaşıyormusun

evt hayatım dökülüyo ama benim hep dökülür yani hamilelikle pek alakalı olduğunu düşünmüyorum birazda kıza moral vermek istedim adaşımmış:))ama dökülme var tabi
fakat rahatsız olmuyorum ben

canım senin eğitim gördüğün okul sana yakınmı bide derslerin nezaman başlicağını nasıl öğrencem okula bi gidim dimi

evet canım okul git yada netten numrasını bul ara.. yorulma oraya kadar.. benm okulum ne yakın ne uzak...ama yürünebilecek şekilde...ben telefon edip öğrendim..

anladım cnm aman sağlıkları yerinde olsunlarda
ben yatmadan önce süt içiyorum bebeğime yarasın

ay kizlar valla bende taze sagilmis süte ve yeni mayalanmis yogurda hasret kalmistim burda taze süt yasak günlük sütler var siselerde ama bizim sütler gibi degilki.

ay kizlar valla bende taze sagilmis süte ve yeni mayalanmis yogurda hasret kalmistim burda taze süt yasak günlük sütler var siselerde ama bizim sütler gibi degilki.

yurt dışında yaşayan bir arkadasım var o da çok muzdarip bu konulardan.. çok şeye hasret..burdan da götüremiyor.. yasak...allah yardım etsin..

neden yasak ki şimdi üzüldüm ya canın çekti:KK43:
halbuki işlemden gecmediği için taze süt pastörize sütlerden daha besleyicidir

neden yasak ki şimdi üzüldüm ya canın çekti:KK43:
halbuki işlemden gecmediği için taze süt pastörize sütlerden daha besleyicidir

valla nedenini hatırlamıyorum ama yiyecek götürmek yasak yurt dışına....belki güvenlik açısından belki başka bişiy ama sorarım bir ara..

bilem ki hatırlamıyorum
ama bildiğim 24.haftadan itibaren sanırım
şimdi nerdeyse kaburga mı kıracak :)
dü hatta artık elimiydi kolumuydu şeklini bile farkettik eşimle dışardan da belli oluyor artık çok güzel bişi ya
eşimin rüyasına girmiş 1 yaşındaymış siyah saçlı ve toplu bir kızmış:)

X