KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyiyim polayanan ya
ben acayip yoruluyorum 1.5 ay daha nasıl dayancam biliyorm
agırlaştıgımdan heralde
sen 2 hafta ilerdesin benden sende de öyel oluyormu iki adım attınmı yorulma filan

yok kiz dagilmaz cok fazla haslama biraz yumusasin yeter.

valla yemek hakkinda herseyi sor ama hamur isi bana deme hic bilmem hep internetten bakarak yapiyorum bende.:kedi:

anladım cnm saol bebik
ismimle hitap edin kızlar bana oldumu
ela ismim

iyiyim polayanan ya
ben acayip yoruluyorum 1.5 ay daha nasıl dayancam biliyorm
agırlaştıgımdan heralde
sen 2 hafta ilerdesin benden sende de öyel oluyormu iki adım attınmı yorulma filan

valla bende yoruluyorum canim ama okadar cok degil firsat buldukca uzanip dinleniyorum hep.dinlene dinlene islerimi hallediyorum hepolumunekankayizsmile
zaman biraz hizlansada kucagimiza alsak artik yavrularimizi.

tamam elaciiim hadi kolay gelsin bende kalkim yemek yapayim bari ne yapicam bilmiyorum hic

dağalmaz dimi canım ilk defa yapcam inş ii olur yaa
şöle güzel bi poğça tarifide varmı kız

ayy kaç gündür canım poğaça istiyoyacokacimcoook ama bi türlü eve erken gidemiyoruz -tatlicadiarzu-geç oluyo sen yapta 2 tanecikte bana yolla olurmu canım ya:1hug:

selam kızlar nbr
dün bebeğime pembeler aldım minik minik çok tatlılar ayy içim gitti siz daha öndesiniz benden daha benim 13 14 haftam var...doğsada yesem onu

kızlar doktorum bana kızın olcak dedi hatta eminim dedi
bacak arası boşmuş hatta ultrasunda resmini çekip gösterdi bana tabi ben de çok anladım yaa:))
yani durum değişmez dimi ALLAHIN izniyle..

inşallah ela cım
ben de iyice kesinleşinceye kadar almamıştım hiçbişi
24. haftasından sonra başladım almaya
bebişin güle güleeskitsin cicileri

benm de hiç kankam olmadı kk'da..2 senedr üyeyim..beni sokun aranıza..kaydirigubbakcemile5 böğrünüze basın beni de..Şeniz

basalım canım böğrümüze hoşgeldin kuzucuk....
teolog canım benim senin bebeğin cinsiyeti neydi sormuşmuydum bilemiyorum unutkanlık olabilir bu aralar sevinçten oda:))

hoşgelsin alyans cım
gel kantalarımızın altına
tanit bakalım 2 sene de az değil ki anacım neden bulmadın

basalım canım böğrümüze hoşgeldin kuzucuk....
teolog canım benim senin bebeğin cinsiyeti neydi sormuşmuydum bilemiyorum unutkanlık olabilir bu aralar sevinçten oda:))

anaammm ggözlerim doldu şincik bak şimdi ağlarım heaa...:gitme: hoşbuldun inşallah..hihoyyyt

hadiiiiiiiii çok güzelll kızz:))yirim onu yirim kızlar polyanan da kız doğurcak bende inş ALLAH KISMET EDERSE buluşuruz olmazmı doğurduktan sonra üç kız annesi

hoşgelsin alyans cım
gel kantalarımızın altına
tanit bakalım 2 sene de az değil ki anacım neden bulmadın

hoşbuldum şekerimmm..kanatlarınız da sıcacıkmışş:1hugek fazla yazmadığım için herahle galüba sanursamm...ama yazarım bundan sonra yeter ki bnm kankilerim olunalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…