KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ela cım bilmem ki
istanbul u görmeyi de cok istiyorum hani
süper olur
alyans cım sen de var mı çolluk çocuk

nie annem tanıt kendini bakem ben burdayım içimede sokarım seni böğrümede basarım yaş kaç kuzu

yaşım 24cük..küççüüücük bir evli kıscağızım ben.gamyoncuiremsu.bilmiyorumkismile.bebişim yok henüz..4 düşük yaptım..:gitme: açıktan meslek lisesi okumaktayım.. çocuk gelişimi..:ecrin_bebek:halbusem lise mezunuyum..:kahve:emme velakin tekrardan okumaya karar verdim..alkisalkisalkisöyle işte:eek: ben de böle bi yavrucağım..sizleri de tanımak çok güzel olur eminim..

yaşım 24cük..küççüüücük bir evli kıscağızım ben.gamyoncuiremsu.bilmiyorumkismile.bebişim yok henüz..4 düşük yaptım..:gitme: açıktan meslek lisesi okumaktayım.. çocuk gelişimi..:ecrin_bebek:halbusem lise mezunuyum..:kahve:emme velakin tekrardan okumaya karar verdim..alkisalkisalkisöyle işte:eek: ben de böle bi yavrucağım..sizleri de tanımak çok güzel olur eminim..

canım meslek lisesini okuyorum bende ama yüz yüze eğitim şartmış heralde doğrumu
senin bölüm ne peki

alyans cım sorunun ne peki kan pıhtlaşmaması filan mı ki
çok üzüldüm canım ya

evet kan pıhtılaşması...son gebeliğimde tedavi oldum ama doz yeterli gelmediği için yine kalbi durdu bebişimin..:ecrin_bebek: hayırlısı.. sen de hamilesin galiba.. rabbim tamamına erdirsin inşallah...:Saruboceq:

evet canım yüzyüze eğitim şart..yoksa kalırsın.. çocuk gelişimi okuyorum ben.. ikinci senem..:teytey:

off inanamıyorum ben ya hafta sonu birgünmü...
bu sene için daha dersler başlamadı dimi daha kitaplarda dağıtılmadı çnkü

X