KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım valla ben de ne koyulcağını bilmiyorumki nette araştırma yap bence
afiyet olsun

hadi afiyet olsun

gelen başka biriymiş
neyse polyanan nette araştırıp ona göre hazırlancam ben bu hafta ev taşıyacağım sonra annemlere giderim orada hazırlarım ev taşıyacağmız için bebek için alınanlar hep orda kaldı alışverişi annemle yaptık

bende öyle yapayim.kiz nasil tasinacan akannehir hamile hamile sakin kendini yorma olumunekankayizsmile

bilmiyorum polyanan ıvır zıvırları topluyorum yavaş yavaş tmizliğe bikaç arkdaşım gelecek eşya taşıma ya da akrabalar filan bana pek iş düşmeyecek inşallah

bilmiyorum ama inş ablam olur yanımda en çok ona ihtiyacım olucak
eşim olur abisi falan akrabalar annem olursa olur

bilmiyorum polyanan ıvır zıvırları topluyorum yavaş yavaş tmizliğe bikaç arkdaşım gelecek eşya taşıma ya da akrabalar filan bana pek iş düşmeyecek inşallah

canım hastane çıkışı aldınmı sen 10lu su ve 5lisi yeterli olurmu

benim yanimda kimse olamayacak heralde sade esim offff cok isterdim bende annem ablalarim olsun ama:gitme:

hmm anladım canım hastaneye 10lusu ve 5lisini götürcem işimizi görür inş

sadrazam çekçekli valiz iyi olur...ben 2 minik çanta yapmıştım bebek ve kendim için..
birde bebeğin hemen giyeceklerini hastane çıkışı olan takımı iç badi vs neyse artık onları battaniyesine sarın hemen verirler yoksa valizde arar durur millet.
bir lohusa geceliği
bir lohusa pijama takımı
iççamaşırı
ped
saç bandı
havlu
terlik
sabahlık
bu tarz şeyler koymuştum ben.
bebek için 2 tane hastane çıkışı..
battaniye
bez
ıslak mendil
ana kucağı
mendil vs
yelek
hepsinden koy çantasına..
arada sor ben yazarım:)
araba ağır bir model sakın alma chicco liteway tavsiye ederim..

0-3 ay ürün çok alma giydirmeden elinde kalır.bende heves edip çok tulum vs aldım ama boydan olmadı çoğu..
ütüleme işini son ay'da yıkarsın bebe deterjanı ve yumuşatısıyla ütüler yerleştirirsinn.alış veriş 7.ayda tamamlamaya bak ne olur ne olmaz.birde agırlaşırsın insan gezemiyor iki adımda agrı vs oluyor bunalıyor:)

canım hastane çıkışı alıcam 5live 10lu yeterli olurmu

sadrazam yeterli olur.ama tulumdan çok 5 li hastane çıkışları daha kullanışlı haberin olsun..
idilbbaynin setini almıştık bizde 10 lu sanırım.. 2 3 tanede 5 li almıştık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…