KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

insanın moralini bozuyorlar ya
aaa benim yengem de o kadarlık hamile bebeği yarım kiloymuş senin ki zayıf karnım da küçücüktü o zaman
tabi şimdi görünce beni susup kalıyorlar:)
bir de karın büyüklüğüne göre de kıyaslamalar yaparlar ya

kızlar pekmez bebişe iyi yarıyor
sabah kahvaltısında pekmez tahin ikilisini eksik etmeyin
bir de bol sürt ürünleri et balık da çok yarıyor

ben baligi hic sevmiyorum ne yapicam bilmiyorum.ama tahinli pekmez vazgecilmezim bide süt bol su.

canım tatlı şeyler yiyemiyorum ben tuzu kaldırmam lazım masamdan ama olmuyo..
bundan sonra daha dikkat edicem ben pekmez kan yapar dediğin gibi

inan sadrazam bebeğim 27 haftalıkken 1004 gramdı
28.haftasında 1250 oldu maşallah bebişime şimdi nasıl bilmiyorm
kanım da 10.7 iken bir haftada 11.1 e yükseldi
ben pekmeze bağlıyorm
şimdi canım çekmiyor ama zorlayarak yine yemeye devam edeceğim

türkiyede tatildeyken bi arkadasimla yolda karsilastim karnin ne kadar buyuk ikiz falan olmasin dedi bana gicik sey cok sinir olmustum yaaa

evt canım beslenmemize dikkat edelim onlar için kızlar beşik olayını hallettinizmi..
nasıl yapıcaksınız ben güzel bi beşik alıp süslü püslü odama koymayı düşünüyorum

evt canım beslenmemize dikkat edelim onlar için kızlar beşik olayını hallettinizmi..
nasıl yapıcaksınız ben güzel bi beşik alıp süslü püslü odama koymayı düşünüyorum

ben hallettim o islerin hepsini besik ve dolabini aldim sadece kuzumun bide park yatak aldim pembis pembis. tek yapilacak seyim var bebegime aldigim kiyafetleri zibinlari yikayip ütülemek bide cantasini hazirlamakkaydirigubbakcemile2

hmm anladım canım bende yavaştan yavaştan alıyim
yıkayıp ütülemelimiyim sence kıyafetleri...
bide sen ayrı bi odamı yaptın kızına..
seninde kızın olucak heralde..isim bellimi

ben hallettim o islerin hepsini besik ve dolabini aldim sadece kuzumun bide park yatak aldim pembis pembis. tek yapilacak seyim var bebegime aldigim kiyafetleri zibinlari yikayip ütülemek bide cantasini hazirlamakkaydirigubbakcemile2

benim de sadrazam kıyafteler yıkacak ütülenecek çantam hazırlanacak
hastane çantasına neler koymayı düşünüyorsun
dayımın kızı memlekete tatile gitmiş kızcağıza demişler ki o da 5 buçuk aylık hamile aa bu ne böyle şişmişsin hamile birine böyle denir mi ya

hmm anladım canım bende yavaştan yavaştan alıyim
yıkayıp ütülemelimiyim sence kıyafetleri...
bide sen ayrı bi odamı yaptın kızına..
seninde kızın olucak heralde..isim bellimi

ilk 6 ay besigini yanima alicam sonra ayiricam canim evet ayri oda yaptim.
bence yikanip ütülenmeli kiyafetler yavas yavas tek tük al canim hani gezerken görürsün biseyi falan icin kalmasin.simdiden arastir yataklari besikleri falan ama hemen alma bebis biraz daha büyüsün.
isim konusuna gelince karar vermedik canim dogsun sonra karar verelim dedik esimle

cnm valla internetten bakıp liste yapcam kendime çantaya neler koyulması gerektiğini bilen varsa yazsın buraya:))
ben küçük tekerlekli valiz götürsem abestmi olur..çanta değilde valiz içinden çıkarması aradığımı bulmak daha kolay olmazmı sizce

ilk 6 ay besigini yanima alicam sonra ayiricam canim evet ayri oda yaptim.
bence yikanip ütülenmeli kiyafetler yavas yavas tek tük al canim hani gezerken görürsün biseyi falan icin kalmasin.simdiden arastir yataklari besikleri falan ama hemen alma bebis biraz daha büyüsün.
isim konusuna gelince karar vermedik canim dogsun sonra karar verelim dedik esimle

öyle yapim canım ütüliyim kıyafetleri temiz olsun kim bilir kaç el değmiştir dimi..
beşik sordum bugün çok güzel 400 dedi ama daha araştırıcam daha uygunları varsa onu alcam güzel olmak şartıyla

benim de sadrazam kıyafteler yıkacak ütülenecek çantam hazırlanacak
hastane çantasına neler koymayı düşünüyorsun
dayımın kızı memlekete tatile gitmiş kızcağıza demişler ki o da 5 buçuk aylık hamile aa bu ne böyle şişmişsin hamile birine böyle denir mi ya

ay allahim yarabbim denmez tabiki ama iste kimi insanlar cok düsüncesiz.
valla bende hic bilmiyorum ne koyacagimi
bebegime
zibinlarini
battaniyesini
bebek bezini
islak mendilini
kendimede
gecelik
pijama
orkid:kedi:
tarak
dis fircasi
sampuan
makyaj cantam
aklima gelenler sen ne koyucan fikir ver banaaaa

valla bende cok dua ediyorum normal dogum olsun diye ama dikis atilmasindanda cok korkuyorum.
bende kücük cek cekli valiz yapicam kizlar

X