KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyim kizlar sabahdan aksama kadar netin basindayim ev islerinide arada hallediyorum tabi.türkiyede tatildeydim ailemden yeni ayrildim suan cok buyuk bosluktayim.

hmm anladım canım olsun yinede görmüşsün onları sağlıklaroda yerindeyse sorun yok demektir...
ama şuanki boşluğunu anlıyorum canım..

cok sükür sagliklari yerinde gidip görüyoruz ama zor valla aileden ayri.saol canim.
kac haftalik hamilesin

canım gönlümden geçen kız tabi öncelik sağlık ama kızım olsun çok istiyorum aksine herkezde erkek olucağını söylüyolar...fallarda bile öle çıktı yani..kendimi inandırmaya başladım zaten iyice..ama belki bi mucize kızım olur die düşünüyorum

amaan insanlarin ne söyledigine bakma bence banada seninki kiz gibi geldi bana hani kizlar göstermezmis ya hayirlisi canim ya saglikli olsunda.
yok ben daha hamileyim dogurmadim 32+3 haftalik kizim olucak hayirlisiyla

ayy canım benim yakınmış seninkide...doğumun yani...hayırlısı şimdiden doğum şekliyle alakalı ne düşünüyosun canım...

son ana kadar bir aksilik olmazsa normal dogumu cok istiyorum.zaten yurt disinda kendin karar veremiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…