KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız benim wc ihtiyacım hiç bitmiyoo...canım nasıl besleniyosun biraz anlatırlısın ben sütümü kahvaltımı meyvemi ihma etmemeye çalışıyorum...daha göbişim çok çıkmadı belirgin tabi ama bi ara bi bakıyorum kocaman bi bakıyorum hiç bişi yok:))

valla bende o agriyi düsünemiyorum ama disimi sikicam insallah.normal olmazsa bende epidural normal dusunuyorum hayirlisi.
beslenmeye gelince boool su ve süt yogurt cok faydali bide ceviz kuru yemisini ihmal etme bebegi cok besliyor böle seyler kac kilo aldin gereksiz abur cuburu alma derim gereksiz kilo yapar sadece

mrb kızlar
benim kk da kankalarım var çok şükür sanırım 2 buçuk yıldır burada olmam nedniyle
bu topic ilgimi çekti
beni de aranıza alırmısınız

canım daha 1 yada 1.5 kilo almışımdır ama yeme zorluğu çkmiyorum eskisi gibi yiyorum ama kilo almadım daha..erken olabilirmi

iyidir sadrazam kaç haftalık hamilesin herhalde daha yenisin doğumdan filan bahsetmişsiniz ama benim henüz belli değil
inşallah normal olur benimki
polyanan sanırım kasım annesi bnm gibi

kimisi aşermez ben de aşermedim ama bol bulantı yaşadım
geçmişi okudum da benim 6. aydan sonra göbişim belirmeye başladı şimdi 29+6 karnım burnumda
zaten bu haftadan sonra aşermezsin de:)

iyidir sadrazam kaç haftalık hamilesin herhalde daha yenisin doğumdan filan bahsetmişsiniz ama benim henüz belli değil
inşallah normal olur benimki
polyanan sanırım kasım annesi bnm gibi

evet canim kasim annesi olcam insallah dogumum tam 10 kasima geliyor hayirlisi

senin nasıl geçiyo canım hamilelik nekadarlık hamilesin...
dün bi bebek mağazasına baktım kıyafetler harikaydı çok güzell şeyler vardı yaa

eh işte bir iyi bir kötü demeyeyim de aksilikler çıkıyor
az bişi yesem hemen midem doluyor agrı yapıyor sırtıma vuruyor bir aydır
bir de dirar yollarında iltihap çıktı az su içmekten kaynaklı onun dışında şikayeti yok çok şükür:nazar:
kıyafetleri görünce deli oluyorm ben de ya
ahh bir an önce doğsa da giydirsem diyorum

X