KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlarrrrr:) bugun sevgılıme süpriz yaptım internetten yılın en iyi sevgilisi oscarı aldım gün içinde gelecek vericem mutlu olcak ilk hediyem de kıyamammm:)

GÜNAYDIN, HERKESE HAYIRLI SABAHLAR

Fotoğraf Notu: 24.04.2011 Yıldız Korusu Beşiktaş

Son düzenleme:
nen bizde seni çok özledik kanki can. sen gittin buralar ıssız teksas kasabalarına döndü. kovboyculuk oynayacaz derken yapoyu vurdum. paris i heç sorma adı sanı bilinmeyen bir efsaneye döndü. ahh niho ahhhhhh. bizde yeni bir kasaba barim kuralım belki başka taşınanlar olur dfeyin topic açtık ama oranında benden ve yapodan başka ziyaretçisi yok. senin yerini kimse tutmuyor bacım. [video=dailymotion;x852k1]http://www.dailymotion.com/video/x852k1_edip-akbayram-gittin-gideli_music[/video]
aha bu şarkıyı da sana armağan ediyom kanki can. kendine çok iyi bak. çok öpüyozzz

günaydın kızlarrrrr:) bugun sevgılıme süpriz yaptım internetten yılın en iyi sevgilisi oscarı aldım gün içinde gelecek vericem mutlu olcak ilk hediyem de kıyamammm:)
günaydın canım. hee onunda artık bi oscarı olacak , sevinmezmi garibimmmm

GÜNAYDIN, HERKESE HAYIRLI SABAHLAR

Fotoğraf Notu: 24.04.2011 Yıldız Korusu Beşiktaş

günaydın caydoşşşş

şarkıda iyi gitti sabah sabah

günaydın ceydo bilo

maşallah bir ayda bir yıllık icrat yapmış demekki

ahahahahahaha :) icraat evet:) ütü yapıyor cam siliyor vileda yapıyor bulaşıkları makineye diziyor çokta güzel yemek yapar daha ne olsun dilimi ısırayım hehehe persembede anneme getircem ayy bu işte bi terslik var:))

nen benim 10 yıllık kocam yapmıyor bunları

bizdeseni sefiyoz cnm cok ozledim ben yaa
hic unutulurmusun cnm sen senin yerin bambaska

yeni bir topic acarsak herkes toplanir demistik ama yine bizbize kalakaldik. herikisinedeyazalim bari belki gelen giden olur....

diğer topiği sevmedim illede burayı ıstıyorum ben kopamıorum burdan neolcek şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…