-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.581
yani bacum genel olarak galiba sanırsam böyle çoğu yer :44: haftaya ısınır diye umut ediyorum inşallah:97:giydim ama kapım açık duruyodu soğudu oda iyice. ya memleketin her yerimi böyle acep bizim buralarmı böyle yapom ya. yani göçüp gidesim var bu diyarlardan
boğazımda nasıl şişmiş yutkunamıyom bile.
içiyom canım sağol. kızın ayağıda yar aolmuş onada moralim bozuldu. mantar bulaşmış sanırsam babsından. nasıl açılmış parmak ları ya.yani bacum genel olarak galiba sanırsam böyle çoğu yer :44: haftaya ısınır diye umut ediyorum inşallah:97:
geçmiş olsun bacım ya sıcak bişiler iç tylol varsa iç o iyi geliyo
içiyom canım sağol. kızın ayağıda yar aolmuş onada moralim bozuldu. mantar bulaşmış sanırsam babsından. nasıl açılmış parmak ları ya.uff bugün çok moralsiizm. doktora götürcem öğleden sonra
nasıl bulaşmışki mantar babasından
ilacını ortada koymuş geçen . kızda git babsı gibi ayaklarına falan sür. sanırım ordan bulaştı
ayyy yaramaz senii tüh çok geçmiş olsun bilom dikkat edin aman hap falan olurduda yutardı Allah korusun
Selammm :)
sessizlik var yemek saati diye heralde
bu arada geçmiş olsun datlucadu
sağolun kızlar. mantar değilmiş şükür. yara olmuş dedi doktor merhem verdi. gelirkende uyudu . kolum koptu taşırkenSelam kızlar,
cadum buralarda öyle hava yenıden soğudu yagmur yagıp duruyor sınır oluyorum Nisanda böylemı olur offff.Kızınada gecmıs olsun sanada canım üzüldüm vallahı.
Yapoo canım bende hala kalın palto giyinip cıkıyorum
bu arad topik ilerlemiş bile şaşırdım
neyse öptüm sizi görüşürüz:80:
sağolun kızlar. mantar değilmiş şükür. yara olmuş dedi doktor merhem verdi. gelirkende uyudu . kolum koptu taşırken
aman şükür mantar olmadığına sevindim, koca insanlar zor dayanıyor onun acısına küçücük çocuk ne hale gelirdi
sağolun kızlar. mantar değilmiş şükür. yara olmuş dedi doktor merhem verdi. gelirkende uyudu . kolum koptu taşırken
kizlar 2 sayfacikmi ilerlediniz hic giremedim bugün yarin teyzemler gelecekler 4-5 saat uzaklikta baska bi sehirden yatili misafirim var yani stres sardi beni yine yemek falan ne yapicam bilmiyom.kizimda durmuyor zaten.
saliya kadar giremem heralde kendinize iyi bakin canlarim.
cadum cok gecmis olsun sanada kizinada
Günaydın;
Hayırlı Cumalar arkadaşlar.
günaydın tubiş sananada hayırlı cumalar bacım