KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

giydim ama kapım açık duruyodu soğudu oda iyice. ya memleketin her yerimi böyle acep bizim buralarmı böyle yapom ya. yani göçüp gidesim var bu diyarlardan
yani bacum genel olarak galiba sanırsam böyle çoğu yer :44: haftaya ısınır diye umut ediyorum inşallah:97:
boğazımda nasıl şişmiş yutkunamıyom bile.

geçmiş olsun bacım ya sıcak bişiler iç tylol varsa iç o iyi geliyo

yani bacum genel olarak galiba sanırsam böyle çoğu yer :44: haftaya ısınır diye umut ediyorum inşallah:97:

geçmiş olsun bacım ya sıcak bişiler iç tylol varsa iç o iyi geliyo
içiyom canım sağol. kızın ayağıda yar aolmuş onada moralim bozuldu. mantar bulaşmış sanırsam babsından. nasıl açılmış parmak ları ya. uff bugün çok moralsiizm. doktora götürcem öğleden sonra

Selam kızlar,

cadum buralarda öyle hava yenıden soğudu yagmur yagıp duruyor sınır oluyorum Nisanda böylemı olur offff.Kızınada gecmıs olsun sanada canım üzüldüm vallahı.

Yapoo canım bende hala kalın palto giyinip cıkıyorum

bu arad topik ilerlemiş bile şaşırdım

neyse öptüm sizi görüşürüz:80:

Selammm :)
sessizlik var yemek saati diye heralde

bu arada geçmiş olsun datlucadu

sağolun kızlar. mantar değilmiş şükür. yara olmuş dedi doktor merhem verdi. gelirkende uyudu . kolum koptu taşırken

kizlar 2 sayfacikmi ilerlediniz hic giremedim bugün yarin teyzemler gelecekler 4-5 saat uzaklikta baska bi sehirden yatili misafirim var yani stres sardi beni yine yemek falan ne yapicam bilmiyom.kizimda durmuyor zaten.
saliya kadar giremem heralde kendinize iyi bakin canlarim.

cadum cok gecmis olsun sanada kizinada

siz okurken zorlanmayın diye ilerlemedik polişim
kolay gelsin sana canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…