KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Selam kızlar, pek giremiyorum topiğe biraz işlerim var da :KK31: hepinizi öpüyorum kocaman kocaman :KK19:

Banyo ve mutfak fayanslarımın fotoğraflarını ekleyeceğim. Yalnız baştan belirteyim; mutfak fayansımın gerçek hali fotoğrafa pek yansımamış yani fotoğrafta deseni ve renkleri gerçeğinden farklı biraz. Mutfak fayansım mat ama üzerindeki işlemeler parlak. Birde koyu olanı kahve değil taba rengi yalnız fotoğrafta garip bir renk çıkmış :26: banyom fotoğaftaki gibi döşendi.. mutfak biraz farklı.. dik olarak her yer krem 2 duvarda taba rengi olanlar yukarıdan aşağı 2 sıra olarak döşendi :KK34:

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Bacılarım ben çıkıyorum duşa giricem...

offf ne dertleştik beee rahatladım sanki.

Beni dinlediğiniziçin teşekkür ederim.

öpüyorum hepinizi.En Büyük KK

Teşekkür ederim fıstıklar :KK34: kız yapo mutfağının güzelmiş dedin banyonunkini beğenmedin heralde galiba sanırsam açıkça yaz kuzumm :KK19: :26:

Teşekkür ederim fıstıklar :KK34: kız yapo mutfağının güzelmiş dedin banyonunkini beğenmedin heralde galiba sanırsam açıkça yaz kuzumm :KK19: :26:

yok bebişim banyonda güzel hayatım beğendimde ilk önce mutfak çıktı ağzımdan:KK1:
bide banyonda hem kahverengi hem turkuaz renklerdemi olacak canım.yoksa sadece kahverengimi

ay pardon o farklı modelmiş dikkat etmemişim canım
aynı şuanki kahverengili modelin turkuazı yokmuyduki canım kahverengide güzelde turkuaz dahamı bi güzel olurduki

ay pardon o farklı modelmiş dikkat etmemişim canım
aynı şuanki kahverengili modelin turkuazı yokmuyduki canım kahverengide güzelde turkuaz dahamı bi güzel olurduki

başka rengi yoktu tatlım hem de burda herkese sormuştum fayanslar turkuaz olsun mu diye de 2-3 kişi hariç kimse turkuaz yapma dedi :KK1: bi de eşim turkuaz istemedi banyoda o yüzden kahve - krem oldu :KK31:

başka rengi yoktu tatlım hem de burda herkese sormuştum fayanslar turkuaz olsun mu diye de 2-3 kişi hariç kimse turkuaz yapma dedi :KK1: bi de eşim turkuaz istemedi banyoda o yüzden kahve - krem oldu :KK31:

anladım canım kahverengide güzel iyi günlerde kullanın banyonuzu:KK23:
:KK60:

ne olsun yaprakcım. soğukla uğraşıyoz . bu nası memleket anlamdım ya. buz gibi bi hava var. ufaktan şifayı kapıyom. çük üşüdüm. :18:

evet yaa mevsimlerde şaşırdı artık kış tekrar geldi sanki:KK19:
ne giyeceğimi şaşırdım artık valla kalın paltomu giyiyorum ben hala:KK19: üşüyorum çünkü
daha yeni atlattın bacım tikat et kapma şifayı kalın giyineydin

evet yaa mevsimlerde şaşırdı artık kış tekrar geldi sanki:KK19:
ne giyeceğimi şaşırdım artık valla kalın paltomu giyiyorum ben hala:KK19: üşüyorum çünkü
daha yeni atlattın bacım tikat et kapma şifayı kalın giyineydin

giydim ama kapım açık duruyodu soğudu oda iyice. ya memleketin her yerimi böyle acep bizim buralarmı böyle yapom ya. yani göçüp gidesim var bu diyarlardan

X