KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

albime bi tanecik foto ekledim. iki tanecik daha ekleyecedim . hemde baya ilginç ama sistem izin vermedi. bende bu bi işaret galiba deyip yüklemedim:KK60:

günaydın :KK3:
hazal tekrar tekrar geçmiş olsun canım. bu kadar yorgunluğa bide parisemi gittin anacım. yazık sana :KK50:

sagol cnm bi turlu gecmedi ya.
hele gece cildirdi cocuk resmen ya. her saat basi kalkti surekli agladi. baska bi derdimi varki diye suphelenyorum. :18::KK43:
ALLAH korusun baska derdi olmasinda.

gozumden uyku akiyor saat 11 de disari cikcam, alisveris yapcam.
dun esim ve kardesi bizim camasir ve bulasik makinasini taktilar. evi b.k goturuyor resmen ya.:KK37::KK37:

kıssss saat gecmıs gelmişsınız:KK1:

ben cok erken gırdım dedım daha mesaı başlamadı şimdi saatı farkettım:KK1:

Son düzenleme:
heeeee şindik anladım.

sagol cnm bi turlu gecmedi ya.
Hele gece cildirdi cocuk resmen ya. Her saat basi kalkti surekli agladi. Baska bi derdimi varki diye suphelenyorum. :18::KK43:
Allah korusun baska derdi olmasinda.

Gozumden uyku akiyor saat 11 de disari cikcam, alisveris yapcam.
Dun esim ve kardesi bizim camasir ve bulasik makinasini taktilar. Evi b.k goturuyor resmen ya.:KK37::KK37:
çocuklusun canım normal.

[ı]kıssss saat gecmıs gelmişsınız:KK1:

Ben cok erken gırdım dedım daha mesaı başlamadı şimdi saatı farkettım:KK1:
[/ı]

kız sıcak yatağınıza gitin yatın. Burda gene kapalı hava. Bide ısınacak pazartesiden itibarn diyolardı:63:

hazal canım üzüldüm ya,

tahmın edıyorum halını uykusuz yorgun:KK43:

yakın olsaydık keske koşar gelırdım yusufa bakardım

yada evını temızlemene yardım ederdım.

allah yardımcın olsun canım
:KK70:

Son düzenleme:
kız sıcak yatağınıza gitin yatın. Burda gene kapalı hava. Bide ısınacak pazartesiden itibarn diyolardı:63:

valla kız gidin yatın sabah nasıl zor kalktım anlatamam saati 3-5 kere 5 dakikalık aralarla kurdum kurdum kapattım 5 dk daha yatim diye diye kendimi yedim bitirdim :KK14: offf ne kadan zor oluyo ıscacık yatağı bırakıp gelmek yaf:97:

heeeee şindik anladım.

çocuklusun canım normal.

ben uyanınca uyuyamıyorum sabah 6'da uyandım evı toparladım oturuyorum sımdı

burdada hava cok kötü bugün kıyamet gibi yagmur camur fırtına

öyle karanlık pıs bır hava varkı anlatamam ışığı açtım oturuyorum:KK31: içim daraldı

Son düzenleme:
valla kız gidin yatın sabah nasıl zor kalktım anlatamam saati 3-5 kere 5 dakikalık aralarla kurdum kurdum kapattım 5 dk daha yatim diye diye kendimi yedim bitirdim :KK14: offf ne kadan zor oluyo ıscacık yatağı bırakıp gelmek yaf:97:

off off çalışırken banada zor gelırdı kalkmakişe gitmek bazen ağlayasım gelırdı:KK31:

kocişi göndermeye kalkmasam uyurumda,kalktıktan sonra uyuyamıyorum:KK50:

X