KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anlat bacım dinliyoruz:68:[/QUOTE .!.:
ok anlatiyorum o zaman iyi dinleyin bak :KK61:

kizlar eltim ve kayinvalidemi anlatcam size.
eltim hamileydi dusuk yapti. kaynanamda eltimi aramis gecmis olsun diye, ama eltimin morelini bozmus.
eltime demiski sen hep disarlardaydin, surekli tebanla gidip geliyordun.
bak hazala dusuk tehlikesi varken hic disari cikiyormuydu demis.
halbuki ben hamile iken hayati bana zindan etmisti k.v gorumcem bana terlik firlatmisti nedeni ise dusuk tehlikesi var diye surekli odamda dinlenmem.

eltim bu lafina takmis bana telefonda diyorki k.v boyle boyle dedi senin icin, simdi sen iyisin ben kotu oldum dedi.

neyse bunlar birbirlerine kusler simdi konusmuyorlar.
eltim k.v yanima gelmedi diye tavir aliyor.

dunde bana tel acti dediki. hazal ben bunlara iyi bi ders vercem artik sustukca uzerime geliyorlar.
k.validem benim icin herkesin yaninda demiski hazal cok iyi gelin kocasinin sozunden cikmaz cok akilli demis.
eltimde dun bana bunlari soyledi, ve dediki hazal ben kaynanama telefon acacam ``simdiye kadar ben iyiyidim ben simdi kotu oldum hazal iyi gelin oldu madem oyle bende size gidip gelmem sizde gelmeyin diyecem€`` dedi.

simdi kizlar , eltim kaynanama boyle diyecek bende dusunuyorum neden beni katiyor araya benlik bisi yokki, kaynanam bana iyi dedi diye benide kavganin icine sokmaya calisiyor.
kendine gore hakli ama bu durumda benim icin niye boyle dedi?

ben kaynanam ile kusken eltim cok hasir nesirdi onlarla, hatta kavgada onlarin tarafini tutmustu acikca soylemiyordu ama ben hissediyordum.

simdide kendi kavga etcek beni araya koyuyor bugun onunla cikcam disari o zaman solicem beni araya katma benlik bisi yok diyecem...

bide bana diyorki ben bole soyliyecem sen duyarsan yanlis anlama.
sizin eltiler bole derse ne dusunurdunuz?

cok uzun oldu ya umarim tam anlatabilmisimidir..

kizlar eltim ve kayinvalidemi anlatcam size.
eltim hamileydi dusuk yapti. kaynanamda eltimi aramis gecmis olsun diye, ama eltimin morelini bozmus.
eltime demiski sen hep disarlardaydin, surekli tebanla gidip geliyordun.
bak hazala dusuk tehlikesi varken hic disari cikiyormuydu demis.
halbuki ben hamile iken hayati bana zindan etmisti k.v gorumcem bana terlik firlatmisti nedeni ise dusuk tehlikesi var diye surekli odamda dinlenmem.

eltim bu lafina takmis bana telefonda diyorki k.v boyle boyle dedi senin icin, simdi sen iyisin ben kotu oldum dedi.

neyse bunlar birbirlerine kusler simdi konusmuyorlar.
eltim k.v yanima gelmedi diye tavir aliyor.

dunde bana tel acti dediki. hazal ben bunlara iyi bi ders vercem artik sustukca uzerime geliyorlar.
k.validem benim icin herkesin yaninda demiski hazal cok iyi gelin kocasinin sozunden cikmaz cok akilli demis.
eltimde dun bana bunlari soyledi, ve dediki hazal ben kaynanama telefon acacam ``simdiye kadar ben iyiyidim ben simdi kotu oldum hazal iyi gelin oldu madem oyle bende size gidip gelmem sizde gelmeyin diyecem€`` dedi.

simdi kizlar , eltim kaynanama boyle diyecek bende dusunuyorum neden beni katiyor araya benlik bisi yokki, kaynanam bana iyi dedi diye benide kavganin icine sokmaya calisiyor.
kendine gore hakli ama bu durumda benim icin niye boyle dedi?

ben kaynanam ile kusken eltim cok hasir nesirdi onlarla, hatta kavgada onlarin tarafini tutmustu acikca soylemiyordu ama ben hissediyordum.

simdide kendi kavga etcek beni araya koyuyor bugun onunla cikcam disari o zaman solicem beni araya katma benlik bisi yok diyecem...

bide bana diyorki ben bole soyliyecem sen duyarsan yanlis anlama.
sizin eltiler bole derse ne dusunurdunuz?

cok uzun oldu ya umarim tam anlatabilmisimidir..

seninle kayınvalidenin aranı bozmak için seni araya kattığını düşünmüyorum canım sadece kayınvalidene bi zamanlar onunla kötüydün şimdi benimle diye aklı sıra kendini savunacak bence seni araya katıyo gibi gelmedi bana :44: eğer aranızı bozmak istese gelip sana böyle böyle söyleyecem duyarsan yanlış anlama demezdi direk ortalığı karıştırırdı

Hazal'cım belli ki eltin seni fena halde kafaya takmış ve kayınvalidenle iyi olmandan hoşnut değil.

Şu durumda senlık bir durum ortda yokken eltin bunu gündeme getırıyorsa

kendi içinde seninle ilgili sindiremediği şeyler var demek ki...Kıskanıyordur mesela.

Sen uyarını yap tartışma konusu olmak ıstemedığını,konunun senınle ılgılı olmadığını

ve bu tür şeylere dahil olmayacağını net bir şekilde anlat...

Madem senın kayınvalıdenle aran kötüyken ,eltin yağ-bal modundaydı.

Şimdi sıra sende demektir...

Kizlar eltim ve kayinvalidemi anlatcam size.
Eltim hamileydi dusuk yapti. Kaynanamda eltimi aramis gecmis olsun diye, ama eltimin morelini bozmus.
Eltime demiski sen hep disarlardaydin, surekli tebanla gidip geliyordun.
Bak hazala dusuk tehlikesi varken hic disari cikiyormuydu demis.
Halbuki ben hamile iken hayati bana zindan etmisti k.v gorumcem bana terlik firlatmisti nedeni ise dusuk tehlikesi var diye surekli odamda dinlenmem.

Eltim bu lafina takmis bana telefonda diyorki k.v boyle boyle dedi senin icin, simdi sen iyisin ben kotu oldum dedi.

Neyse bunlar birbirlerine kusler simdi konusmuyorlar.
Eltim k.v yanima gelmedi diye tavir aliyor.

Dunde bana tel acti dediki. Hazal ben bunlara iyi bi ders vercem artik sustukca uzerime geliyorlar.
K.validem benim icin herkesin yaninda demiski hazal cok iyi gelin kocasinin sozunden cikmaz cok akilli demis.
Eltimde dun bana bunlari soyledi, ve dediki hazal ben kaynanama telefon acacam ``simdiye kadar ben iyiyidim ben simdi kotu oldum hazal iyi gelin oldu madem oyle bende size gidip gelmem sizde gelmeyin diyecem€`` dedi.

Simdi kizlar , eltim kaynanama boyle diyecek bende dusunuyorum neden beni katiyor araya benlik bisi yokki, kaynanam bana iyi dedi diye benide kavganin icine sokmaya calisiyor.
Kendine gore hakli ama bu durumda benim icin niye boyle dedi?

Ben kaynanam ile kusken eltim cok hasir nesirdi onlarla, hatta kavgada onlarin tarafini tutmustu acikca soylemiyordu ama ben hissediyordum.

Simdide kendi kavga etcek beni araya koyuyor bugun onunla cikcam disari o zaman solicem beni araya katma benlik bisi yok diyecem...

Bide bana diyorki ben bole soyliyecem sen duyarsan yanlis anlama.
Sizin eltiler bole derse ne dusunurdunuz?

Cok uzun oldu ya umarim tam anlatabilmisimidir..

hazalişko bence fesatlık kaynanadan. Sizin aranızı bozmaya çalışıyo. O iyiyiken senle kötüymüş şimdi ona takmış kafayı sana iyi diyo. Güya san aiyi deyip ötekini kızdıracak. Oda gelip sana çatacak. Kıskançlık yapacak. :KK20:

seninle kayınvalidenin aranı bozmak için seni araya kattığını düşünmüyorum canım sadece kayınvalidene bi zamanlar onunla kötüydün şimdi benimle diye aklı sıra kendini savunacak bence seni araya katıyo gibi gelmedi bana :44: eğer aranızı bozmak istese gelip sana böyle böyle söyleyecem duyarsan yanlış anlama demezdi direk ortalığı karıştırırdı

banada senin dusuncenin aksi gibi geliyor.
daha oncede konusmustuk seninle hatirlarsan, surekli esim ve benden bahsediyor.
siz kari koca hkkinizi savunuyorsunuz benim kocam sesini cikarmiyor diyordu.

kiskanclikmi bu bilemiyorum ama, bu kadin acayip ozeniyor bize.

Hazal'cım belli ki eltin seni fena halde kafaya takmış ve kayınvalidenle iyi olmandan hoşnut değil.

Şu durumda senlık bir durum ortda yokken eltin bunu gündeme getırıyorsa

kendi içinde seninle ilgili sindiremediği şeyler var demek ki...Kıskanıyordur mesela.

Sen uyarını yap tartışma konusu olmak ıstemedığını,konunun senınle ılgılı olmadığını

ve bu tür şeylere dahil olmayacağını net bir şekilde anlat...

Madem senın kayınvalıdenle aran kötüyken ,eltin yağ-bal modundaydı.

Şimdi sıra sende demektir...

evet cnm sonucta arayip yanima gelmediniz size kirildim diyebilirdi.

pazar gunude bi yere gitmistik ordada k.v ve gorumcem varid eltim bunlarla konusmamis hic.
ben k.v gile gectim esimle, bana mesaj cekmis diyorki sen k.v deye soyle ben cok kirildim onlara niye yanima gelmediler de dedi. yani arayabilir beni surekli ortaya atiyor.

dun bana tel actiginda soylemeliydim ama bugun soylicem beni araya katmasin.
cnm ben kaynanam gille baristigimdan beri asla onlarla hasir nesir olmadim yaptiklarinin hic biriniunutmadim unutmamda.

hazalişko bence fesatlık kaynanadan. Sizin aranızı bozmaya çalışıyo. O iyiyiken senle kötüymüş şimdi ona takmış kafayı sana iyi diyo. Güya san aiyi deyip ötekini kızdıracak. Oda gelip sana çatacak. Kıskançlık yapacak. :KK20:

evet cnm onlarda ayri bi dert, kusken her oturdugu yerde beni kotuluyordu simdi ben cok iyi gelin olmusum inanmiyorum tabikide. ama bu durumda kimse beni karistirmasin kavgasina herkes kendini savunsun herkesin agzi var dili var yani.

evet cnm sonucta arayip yanima gelmediniz size kirildim diyebilirdi.

pazar gunude bi yere gitmistik ordada k.v ve gorumcem varid eltim bunlarla konusmamis hic.
ben k.v gile gectim esimle, bana mesaj cekmis diyorki sen k.v deye soyle ben cok kirildim onlara niye yanima gelmediler de dedi. yani arayabilir beni surekli ortaya atiyor.

dun bana tel actiginda soylemeliydim ama bugun soylicem beni araya katmasin.
cnm ben kaynanam gille baristigimdan beri asla onlarla hasir nesir olmadim yaptiklarinin hic biriniunutmadim unutmamda.
aman elti değilmi, kumanın gemisi yürmüşte eltinin gemisi yürümemiş derler. eltiden dost olmaz.

kıskançlıkmı bilemiyorum canım ama bilonun dediği gibi kayınvaliden ortalığı karıştırıyoda olabilir

niye konusmuyonuz nen?

ben cikiyom bacilar kahvalti yapiim oglumu hazirliyim cikayim.
yorumlariniz icin sagolun kankalarim derdimi dinlediniz :KK70::KK70::KK70:

[video=youtube;h_4ETJmzu94]http://www.youtube.com/watch?v=h_4ETJmzu94&feature=related[/video]

X