KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ana bi günde böyle farkettimi hemen kız:KK53:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kız o kadar çabukmu:KK53:

evet kızlar ben de sizin gibi şoktaydım dün hatta kocama telefonda dedim aşkım belim 4 cm inceldi diye 'yok canım daha neler' dedi ama eve geldiğimde ' ya harbiden incelmişin hee ' dedii yani :KK60: ilk seansta epey incelme oluyormuş sonraki seanslarda daha az olurmuş incelme ama olsun yaa 1cm'e bile razıyım :KK61:

slm kızlar bayaadır takılamıyorum size. nasılsınız bakalım. kahvaltı yapıoz biz de oğlumla. bu arda size de slm verim dedim. ceyda kız noldu öle herkes şokta anlayamadım. datlu caduuuu SInavlar nasıl geçti...

evet kızlar ben de sizin gibi şoktaydım dün hatta kocama telefonda dedim aşkım belim 4 cm inceldi diye 'yok canım daha neler' dedi ama eve geldiğimde ' ya harbiden incelmişin hee ' dedii yani :KK60: ilk seansta epey incelme oluyormuş sonraki seanslarda daha az olurmuş incelme ama olsun yaa 1cm'e bile razıyım :KK61:
süper valla. :13:

hakkaten goodmorning yani ceyda :KK60::KK60::KK60::KK60:
o kadar yazdıktan sonra geldi aklına:KK60:

evet kızlar ben de sizin gibi şoktaydım dün hatta kocama telefonda dedim aşkım belim 4 cm inceldi diye 'yok canım daha neler' dedi ama eve geldiğimde ' ya harbiden incelmişin hee ' dedii yani :KK60: Ilk seansta epey incelme oluyormuş sonraki seanslarda daha az olurmuş incelme ama olsun yaa 1cm'e bile razıyım :KK61:

kızzz nasıl inceldin kızzzz aaaaaaaaaaaaaaa

iyiyim kızlar alıntı yapamadımda üşendim :KK1:

ceydacım bravooo eferım gel öpücem:KK19:

biloo dimek yazıcı artık çalışıyor:KK1:

shadow hosgeldın canım:KK23:

slm kızlar bayaadır takılamıyorum size. nasılsınız bakalım. kahvaltı yapıoz biz de oğlumla. bu arda size de slm verim dedim. ceyda kız noldu öle herkes şokta anlayamadım. datlu caduuuu SInavlar nasıl geçti...

Hoşgeldin shadowcum :KK19: valla ben bugün acayip motivasyon doluyum beni görseniz o beden manken edasında geziniyorum :KK60::KK60: kavitasyon yaptırdım canım dün ve sonucunu daha ilk seanstan aldım -ki kadın bana demişti zaten ilk seansta bile inceliyosun diye :KK34:
süper valla. :13:

hakkaten goodmorning yani ceyda :KK60::KK60::KK60::KK60:
o kadar yazdıktan sonra geldi aklına:KK60:

he kız valla heyecandan bunları eklemek sonra geldi aklıma :KK60:

ay ne güzelmiş kız ceydo bize önceki ve sonraki hali diye eklemeyi unutma tamammı seanslar bitince:KK1:

:KK60: ay biri aradı biraz önce burayı yaprak beyle görüşebilirmiyim dedi:KK60::KK60::KK60::KK60: ay pardon diyo sonra yazık aklı nerde acaba:KK60::KK60::KK60:

hoş geldin kız. valla orta hepsi hesaplarıma göre . iki ders kötü. malliyet muhasebesi ile yönetim bilgi sistemi. onlrad 42 civarında
senin nasıl:KK31:

iyiyim kızlar alıntı yapamadımda üşendim :KK1:

ceydacım bravooo eferım gel öpücem:KK19:

biloo dimek yazıcı artık çalışıyor:KK1:

shadow hosgeldın canım:KK23:

hoşbuldum kızlar. çık sevindim ceydacım. ben de diyetle kızlar 1ay olmadan 5 kilo verdim. 22martta 65kiloyla başladım. şuanda 60kiloyum. beni de tebrik edin hadiii :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66:

günaydın kızlar hayırlı cumalar
nasılsını iyimisiniz
yaprak geçmiş olsun canım noldu
bilge tuğba:KK3::KK3:
ceyda hemen inceldinmi kıı okadar suyu bende içsem 2 kilo verirdim kıı:KK53::KK53::KK53:
şaka biyana inşallah hergidişte incelirsin canım bi faydasını görürsün inşallah

:KK60: ay biri aradı biraz önce burayı yaprak beyle görüşebilirmiyim dedi:KK60::KK60::KK60::KK60: ay pardon diyo sonra yazık aklı nerde acaba:KK60::KK60::KK60:

kız oluyo öle :KK60::KK60: ben de çalışırken bi firmayı aramıştım kadının sesi mi kısıkmış ne ben onu adam sanmıştım sonra tabi bi özürler falan ben de hemen kıvırdım ya bizim teleofn arızalı da sesinizi alamadım :KK52: :KK60::KK60:

X