- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.441
nen yapooooo sana napiyon didik niye cevap vermiyon nen?
:18::18: görmedim nan
iyiyim apla napim sen napıyon:18:
hafta başı işte geldik işe :97: zaman geçiriyokkk:97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nen yapooooo sana napiyon didik niye cevap vermiyon nen?
teşekkür ederim kızlar.. hemen çıkmam lazım çnce size selam vereyim dedim. mutfak fayanslarını seçmeye gidicem.. gelince size fotolarını göstertirimm
teşekkür ederim kızlar.. hemen çıkmam lazım çnce size selam vereyim dedim. mutfak fayanslarını seçmeye gidicem.. gelince size fotolarını göstertirimm
:18::18: görmedim nan
iyiyim apla napim sen napıyon:18:
hafta başı işte geldik işe :97: zaman geçiriyokkk:97:
canım şöyle güzel bi et yemeği çekti yaa
he kız oda güzel olurben boun aplanizmi oldum simdi :26::26: iyi bari kardeslerim
aman gecer be yapom zaman cabuk geciyor.
hepsi gecer hepsi gecer nelerde gecer bir bagri ikiye bolerde gecer
benimde cnm bamya corbasi cekioo
canım şöyle güzel bi et yemeği çekti yaa
ben boun aplanizmi oldum simdi :26::26: iyi bari kardeslerim
aman gecer be yapom zaman cabuk geciyor.
hepsi gecer hepsi gecer nelerde gecer bir bagri ikiye bolerde gecer
benimde cnm bamya corbasi cekioo
he kız oda güzel olur
yanında pilav
ya sabah kahvaltı yapıp gelince daha çok acıkıyom. bişey yemezssem hiç acıkmıyom:44:
bamya çorbası olsada içsek ya şöle limonlu limonluuuuu
evet kuvvetle muhtemelsahane olur turkiyeye gittikten 1 hafta sonra dugunumuz var dayimin kizi kaynanamin teyzesinin torunu ile evleniyor. guzel bi dugun yemegide yeriz simdi
belki sabah yemek yiyon ya miden genisliyo sonrada aclik hissi olusuyordur :26::26::26::26:
bamya çorbası olsada içsek ya şöle limonlu limonluuuuu
evet kuvvetle muhtemel
ağzımı sulandırdın nen.
bak şimdi hatırladım akşam fasulye ıslamak için tasa su doldurmuştum. tabi unutmuşum ıslamayı. sabahta bu su ne acaba . kim koymuş bunu buraya diye döktümm:26:
bende simdi kahvalti ettim valla aksamada yesil fasulye yapiim barim :97::97:
siz aksama ne yemek yapcaksiniz?
ağzımı sulandırdın nen.
bak şimdi hatırladım akşam fasulye ıslamak için tasa su doldurmuştum. tabi unutmuşum ıslamayı. sabahta bu su ne acaba . kim koymuş bunu buraya diye döktümm:26:
ben pırasa yaptım dünden:97:
yanınada bişeyler hazırlayım diyom ama ne bilmiyom:97:
fikri olan varsa süleyiversin
aman benim herif etcil anam hayatta bole pirasa yemegi yimez. hos bugun yapacagim yesil fasulyeyide yemiyecek ama napiim ben yerim artik.
ben o yönden şanslıyım valla hiç yemek ayırt etmez herüfümmm:97: ne koysam önüne yer:97: