KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Esra erolu izliyorum kadının biri babasının soyadını biliyor

adını soruyorlar ahmet mi mustaafamı ikisinden biri diyor :KK60::KK60::KK60::KK60:

off sayfalar cok gec ilerliyor.

evet yapragim döndügümden beri cok huzursuz hep yanimda otur öyle oynayayim diyor yada kucaginda oturayim diyor.
hicbi is yapamiyorum artik suan ben yerde oturmus size yaziyorum ada yanimda yuvarlanip oyuncaklarla oynuyor

evet yapragim döndügümden beri cok huzursuz hep yanimda otur öyle oynayayim diyor yada kucaginda oturayim diyor.
hicbi is yapamiyorum artik suan ben yerde oturmus size yaziyorum ada yanimda yuvarlanip oyuncaklarla oynuyor

Bence türkiyede ilgiye alıştı kalabalığa falan

biliyorsun bebekler bu tür seylere cabuk alısır (sanki ben 40 tane doğurmuşum tövbe yarebbim):KK1:

şimdi yalnız kaldınız dıye sana yapışıyor

Esra erolu izliyorum kadının biri babasının soyadını biliyor

adını soruyorlar ahmet mi mustaafamı ikisinden biri diyor :KK60::KK60::KK60::KK60:

annesiyle babasi ayrilmis kadin babasini ne görmus ne taniyor ondan canim yazik yani annesi hic babasindan bahsetmemis hep kötülemis onu.

Nihoo napıyor acaba:KK31::KK31:
akşamı iple çekiyodur.

almira ananı bunaltma canım. kafası dönmüş bak. bana yaprak diyo:KK60:

biliyorsun bebekler bu tür seylere cabuk alısır (sanki ben 40 tane doğurmuşum tövbe yarebbim):KK1:

40 tane doğurmamış olsanda artık doğurabilirsin. doğru bir yaklaşım:KK1:

annesiyle babasi ayrilmis kadin babasini ne görmus ne taniyor ondan canim yazik yani annesi hic babasindan bahsetmemis hep kötülemis onu.
maalesef çiftler çocukları intikam aracı olarak kullanıyo. ne kadar kötü:KK50:

yok biliyorum dünde izlemiştimde tuhafıma gitti

insan bbasının adını bılır bence ya

kadın saf gibi

evet aynen öyle canim benim
akşamı iple çekiyodur.

almira ananı bunaltma canım. kafası dönmüş bak. bana yaprak diyo:KK60:
valla kafam döndüüüüü
40 tane doğurmamış olsanda artık doğurabilirsin. doğru bir yaklaşım:KK1:

maalesef çiftler çocukları intikam aracı olarak kullanıyo. ne kadar kötü:KK50:
ben burayi anlamadim desem
yok biliyorum dünde izlemiştimde tuhafıma gitti

insan bbasının adını bılır bence ya

kadın saf gibi

bilmiyom okadarini pek safa benzemiyor ama