KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

öyle mii alsanaalsanasmile
iyiyim balım nolsun haftasonu tembelliği işte benneyaptımki
sen nasılsın ?

ay kiz vurmaa, cadalozmusun nesin canta vermemek lazim senin eline :KK1:
bende öyle baya tembeldim bugün valla, temizlik disinda bisi yapmadim
birazdanda iftar hazirligi baslar zaten akannehir

1 ay 6 günün kaldi kizzz :lepi:

anladım cnm biizim marmariste restaurantımız vardı..kapatmak zorunda kaldık ama kendi dükkanının olması kadar zor bişi de yok en iyi ben bilirim...24 saat açıktık biz bizim evde yemek pişmezdi yani ev hayatımız pek yoktu..sabahladığımı bilirim dükkanda zor yani:))
evlilikde gidiyo işte inişli çıkışlı..bebeğimin cinsiyeti belli değil daha...dükkanımız varken bizde bebek düşünmüyoduk olsada bakamazdık zaten dükkan bitti bebek geldi

24 saat açık olmak daha zordur heralde en böyleyken zorlanıyorum sizin için hayırlısı buymuş demek bak ne güzel bebişte gelmiş esnaf olmak gerçekten zor benim babamda esnaf ben nişanlandığımda eşimin esnaf olduğunu duyunca çevremdekiler bıkmadınmı esnaflıktan neişin var esnafla bi memur bulsaydınya dediler hep:KK1:

kocişin ne zaman geliyo kızzz:))

kocisim anca sene baslarinda falan gelebilir cnm, daha var bi kac ayimiz :)
daha ben ev tutacagim, ondan önce is yerimi degistirmem lazim
is yerim nerden cikarsa ordan ev tutmak istedigim icin sene basini beklememiz lazim
ev tutmadan götüremiyorum onu buraya, vize vermezler...

24 saat açık olmak daha zordur heralde en böyleyken zorlanıyorum sizin için hayırlısı buymuş demek bak ne güzel bebişte gelmiş esnaf olmak gerçekten zor benim babamda esnaf ben nişanlandığımda eşimin esnaf olduğunu duyunca çevremdekiler bıkmadınmı esnaflıktan neişin var esnafla bi memur bulsaydınya dediler hep:KK1:

bende ilerde cafe tarzinda bisi acmak istiyordum ama bunlari okuyunca gözüm korktu biraz :))

AMİNN.

canim corba, etli nohut, pilav, hurma tatlisi, salata..
beklerim fakirhaneme a.s a.s

ben mesajlara bakamayabilirim malum iftara az var sofra tam hazir degil yerimseniben

ohh ohh az kalmış desene
gelmişken bebiş yapın bari...rüyalarınada malum olmuş...gelmedmi zamanı

ay kiz vurmaa, cadalozmusun nesin canta vermemek lazim senin eline :KK1:
bende öyle baya tembeldim bugün valla, temizlik disinda bisi yapmadim
birazdanda iftar hazirligi baslar zaten akannehir

1 ay 6 günün kaldi kizzz :lepi:

huyum kurusun sevdiğimide döverim napim kaydirigubbakcemile3
bizde iftara davetliyiz ama reglim niyetli değilim :a015:
ayy hatırlatma harıl harıl oyun havaları arıyorum,
püff az kaldı ya eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy pardon hayatım varmış bayyaaaa yaaa
allah sabır versin kolaylık versin sana

ohh ohh az kalmış desene
gelmişken bebiş yapın bari...rüyalarınada malum olmuş...gelmedmi zamanı

valla canim, kocamda görüyormus ayni rüyayi isin tuhafi... daha var zamani cnm ya, yeni evliyiz daha kocamla 1 hafta gecirdim. bebis olunca birbirimize vakit ayiramayiz diye korkuyorum. evliligin en azindan ilk yilini sadece kocamla ilgilenmek istiyorum.

AMİNN.

canim corba, etli nohut, pilav, hurma tatlisi, salata..
beklerim fakirhaneme a.s a.s

ben mesajlara bakamayabilirim malum iftara az var sofra tam hazir degil yerimseniben

ohh kuşum benimmm nie fakirhanen olsun en güzel yemekleri yapmışın işte...
allah kabul etsin tekrardan

huyum kurusun sevdiğimide döverim napim kaydirigubbakcemile3
bizde iftara davetliyiz ama reglim niyetli değilim :a015:
ayy hatırlatma harıl harıl oyun havaları arıyorum,
püff az kaldı ya eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ay sen beni seviyooon muu :kedi::eek:

simdiden baslamis stresin valla, karar verdiniz mi söz mü olcak nisan mi?

valla canim, kocamda görüyormus ayni rüyayi isin tuhafi... daha var zamani cnm ya, yeni evliyiz daha kocamla 1 hafta gecirdim. bebis olunca birbirimize vakit ayiramayiz diye korkuyorum. evliligin en azindan ilk yilini sadece kocamla ilgilenmek istiyorum.

haklısın hayatım hayırlısı...nasıl olsa zamanı gelince olur..

ay sen beni seviyooon muu :kedi::eek:

simdiden baslamis stresin valla, karar verdiniz mi söz mü olcak nisan mi?

niye sevmim ya :eek:lmaz: Şeniz
sorma canım ya o orda ben burda strese girdik baya,
bugün kafasını dağıtsın dedim iftara arkadaşına gitti ordanda eyüp sultana gitcekler sahura kadar bari beyni dinlensin biraz,
bende bugün yarın bişey düşünmicem sadece şarkı arıyoruz oyun havası,
biz söz nişan istiyoruz canım bakalım neler olcak ama bizim düşüncemizi es geçmez kimse kaydirigubbakcemile3

kız olursa OMAYRA
Erkeğe daha düşünmedim ama kız olması dileğim ölede hissediyorum ama önce sağlık tabi

niye sevmim ya :eek:lmaz: Şeniz
sorma canım ya o orda ben burda strese girdik baya,
bugün kafasını dağıtsın dedim iftara arkadaşına gitti ordanda eyüp sultana gitcekler sahura kadar bari beyni dinlensin biraz,
bende bugün yarın bişey düşünmicem sadece şarkı arıyoruz oyun havası,
biz söz nişan istiyoruz canım bakalım neler olcak ama bizim düşüncemizi es geçmez kimse kaydirigubbakcemile3

kendi heycanimi hatirladim bi an yaa :) insan haftalar öncesinden o kdr düsünüyor
ama o gün geldiginde hersey o kdr cabuk geciyor ki...
istanbulda olmak vardi simdi demi :) orda ramazanin tadi bi bambaska ya...

kendi heycanimi hatirladim bi an yaa :) insan haftalar öncesinden o kdr düsünüyor
ama o gün geldiginde hersey o kdr cabuk geciyor ki...
istanbulda olmak vardi simdi demi :) orda ramazanin tadi bi bambaska ya...

öyle olcak kesin ama bu telaşı yaşamakda çok güzel ya :asigim:
ah ah keşkee ne güzel oluyor ramazanda bidahaki sefere artık inşallah :Saruboceq:

öyle olcak kesin ama bu telaşı yaşamakda çok güzel ya :asigim:
ah ah keşkee ne güzel oluyor ramazanda bidahaki sefere artık inşallah :Saruboceq:

herseyin cok güzel gecer insallah bitanem opuyorumnanaktan gerci siz bu ask sarhoslugundayken kötü gecmesine imkan yok...

insallah canim, ben cok seviyorum istanbulu, zaten nickimden belli kaydirigubbakcemile3

X