KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar napıyosunuz bakalım....
yeni gelen kızlar varmışşş hoşgelmişler......
adım ELA kızlar...adımla hitap edebilirsiniz...

Hoşbulduk Ela'cımm...
KK'yla vakit geciriyorum ne yapayım... Okullar da açılıyor 20 gün sonra. Uzak kalacağım bir süre buradan.:gitme:

kizlarr, merhaba:lepi:

onceki gelisimde birden cikmak zorunda kalmistim, ezan erken okundu. daha dogrusu benim tahmin ettigimden daha erken okundu:roflol:

herneyse, nasilsiniz ?:teytey:

bu arada topic'e de nazar değmesin:nazar:

anladım hayatım....aman okulun iyi olsunda uzak kalsanda olur..kaçıncı sınıf

Üni. 2. sınıf canımm.. Artık haftasonları girebileceğim, dediğin gibi tatlım okul için fedakarlık yapacağım kk'dan mecbur.:kahve: sen de bebiş bekliyorsun sanırım ela'cığm, kaç aylık.:CüvCüv:

sacsizrapunzel merhaba canım..a.s.

Amin bu arada...:-)

Üni. 2. sınıf canımm.. Artık haftasonları girebileceğim, dediğin gibi tatlım okul için fedakarlık yapacağım kk'dan mecbur.:kahve: sen de bebiş bekliyorsun sanırım ela'cığm, kaç aylık.:CüvCüv:

sacsizrapunzel merhaba canım..a.s.

Amin bu arada...:-)

canım 3.5 aylık bebeğim....inş hayırlısıylaaaa
hangi üni desin

istanbul üni.deyim canım.

Oyy yavrum maşallahhh:nazar:

Ay ben de çok acıktım. İftara dakikalar kala...cokacimcoook

orucunuz kabul olsun kızlar ben tutamıyorum dua edin bol bol bizede...
ben bi mıncıklıyim de sanda getiririm cnm...kendimi tutamicam biliyorum çocuğun heryerini morartıcam sonra darp tan içeri alırlarmış beni:KK70:DD

Amin, cümlemizin orucu kabul olsun inşallah.a.s

:roflol::roflol: cocuk katili:teytey:

her anne cocugunun katili o zaman.:roflol:

valla ben hayatimda cocuk denen varliklardan daha tatli bisey gormedim! Allah tum cocuk isteyenlere nur topu gibi evlatlar nasip etsin insallah. bu Kadir gecesinde dualarimizi kimseden esirgemeyelim.

burda soyledim mi bilmiyorum ama bu gecenin hayirlara vesile olmasi dileklerimle.

neyse, ezan okunuyor ben simdi gdiyorum canim. gorusuruzz:lepi:

optum:1hug:

ayrica burda soyledim mi bilmiyorum ama bu gecenin hayirlara vesile olmasi dileklerimle.

cumlesini

bu guzel Kadir gecesinde dualarimizi kimseden esirgemeyelim.

cumlesinden once diyecektim cok pardon ya edit ne de onemli bir butonmus. editsiz vay halimizebilmiyorumkismile

esen kalinn:teytey:

X