- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
ben varımmmkaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varrim :))
kimse var mii a.s.
ben varımmmkaydirigubbakcemile2
hosgeldin cnm nasilsin? calistin mi bugün?
Topiciniz hayırlı olsun kızlar a.s.
Kız ben neyim hee :dilcikar: :umursamaz:
ne üzerine çalışıyosunuz canım nasıl gidiyo evlilik
evt hamileyim...tşk ederim iyi dileklerin için
hastayım demişin cnm neyin var
thirtyfour sen nasılsın canım isviçredemi yaşıyosun
güvenlik ve bilgisayar üzerine canım eşimle birlikte eşim işleri yapıyo bende dükkanda duruyorum binevi sekreterliğini yapıyorum sende esnafmışsın senin ne üzerine işin evlilik gidiyo işte pek bişey anlayamıyoruz eşimin işi olunca ki genelde oluyo geç kapatıyoruz mesela hala dükkandayım normalde 9 da falan gidiyoruz eve yemek falan yemek oldukça geç oluyo yani işte öyle yuvarlanıp gidiyoruz anlıycan senin nası gidiyo hamişlik çalışıyomusun oğluşun mu olucak
bu arada eşim heran gelebilir çıkabiliriz ramazanya umarım iftara eve yetişebiliriz genelde ezan ya yolda yada dükkanda okunuyoda eşim gelirse yazamadan çıkabilirim evimde netim yok şimdiden hayırlı güzel pazarlar diliyorum gerçi benim temizlikle geçicek malum bayram temizliği
iyiyim tatlim, yok almanyada yasiyorum ben :))
senin isinde zormus, bütün gün is... biz 8-10 saat calisiyoruzda zoir geliyor...
bu arada eşim heran gelebilir çıkabiliriz ramazanya umarım iftara eve yetişebiliriz genelde ezan ya yolda yada dükkanda okunuyoda eşim gelirse yazamadan çıkabilirim evimde netim yok şimdiden hayırlı güzel pazarlar diliyorum gerçi benim temizlikle geçicek malum bayram temizliği
sus kiz caktirma, fazla mal göz cikarmaz
nasilsin cnm benm, görüsemedik seninlede.
kolay gelsin tatlim simdiden, ALLAH kabul etsin...