KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ne üzerine çalışıyosunuz canım nasıl gidiyo evlilik
evt hamileyim...tşk ederim iyi dileklerin için

güvenlik ve bilgisayar üzerine canım eşimle birlikte eşim işleri yapıyo bende dükkanda duruyorum binevi sekreterliğini yapıyorum sende esnafmışsın senin ne üzerine işin evlilik gidiyo işte pek bişey anlayamıyoruz eşimin işi olunca ki genelde oluyo geç kapatıyoruz mesela hala dükkandayım normalde 9 da falan gidiyoruz eve yemek falan yemek oldukça geç oluyo yani işte öyle yuvarlanıp gidiyoruz anlıycan senin nası gidiyo hamişlik çalışıyomusun oğluşun mu olucak :emir_bebek:

güvenlik ve bilgisayar üzerine canım eşimle birlikte eşim işleri yapıyo bende dükkanda duruyorum binevi sekreterliğini yapıyorum sende esnafmışsın senin ne üzerine işin evlilik gidiyo işte pek bişey anlayamıyoruz eşimin işi olunca ki genelde oluyo geç kapatıyoruz mesela hala dükkandayım normalde 9 da falan gidiyoruz eve yemek falan yemek oldukça geç oluyo yani işte öyle yuvarlanıp gidiyoruz anlıycan senin nası gidiyo hamişlik çalışıyomusun oğluşun mu olucak :emir_bebek:

anladım cnm biizim marmariste restaurantımız vardı..kapatmak zorunda kaldık ama kendi dükkanının olması kadar zor bişi de yok en iyi ben bilirim...24 saat açıktık biz bizim evde yemek pişmezdi yani ev hayatımız pek yoktu..sabahladığımı bilirim dükkanda zor yani:))
evlilikde gidiyo işte inişli çıkışlı..bebeğimin cinsiyeti belli değil daha...dükkanımız varken bizde bebek düşünmüyoduk olsada bakamazdık zaten dükkan bitti bebek geldi

bu arada eşim heran gelebilir çıkabiliriz ramazanya umarım iftara eve yetişebiliriz genelde ezan ya yolda yada dükkanda okunuyoda eşim gelirse yazamadan çıkabilirim evimde netim yok şimdiden hayırlı güzel pazarlar diliyorum gerçi benim temizlikle geçicek malum bayram temizliği

bende hic cocuk düsünmüyodum ama son haftalarda rüyamda sürekli bi kiz cocugumun oldugunu görüyorum :kedi:
ne demek acaba....

bu arada eşim heran gelebilir çıkabiliriz ramazanya umarım iftara eve yetişebiliriz genelde ezan ya yolda yada dükkanda okunuyoda eşim gelirse yazamadan çıkabilirim evimde netim yok şimdiden hayırlı güzel pazarlar diliyorum gerçi benim temizlikle geçicek malum bayram temizliği

kolay gelsin tatlim simdiden, ALLAH kabul etsin...

iyiyim tatlim, yok almanyada yasiyorum ben :))
senin isinde zormus, bütün gün is... biz 8-10 saat calisiyoruzda zoir geliyor...

evet canım baya zor insanın kendi işi olunca bırakamıyosun bide evimde uzak dükkanımıza öyle işte zorlanıyoruz ama napalım ekmek davası

kolay gelsin cnm bende geberene kadar temizlik yaptım:))burayı ihmal etmede..

merabaaa.
ben yeniyim a.s

bişi sorucam oruçlu olan var mı :uhm:

cok aciktim cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

X