Matruj’un konusu, evet o da varBen en cok bir kadinin kocasi komsu kizla aldatmusdu onu unutamuyorum
Ne oldu acaba sonlari?Matruj’un konusu, evet o da var
Matruj ailesinin yanına döndü, boşanma işlemlerini başlattı. Kız da eşinin iş yerine gidip rezillik çıkarmış, eşi de izne ayrılmışNe oldu acaba sonlari?
o kizida o eside elime verseler parca pincik ederim.Insallah yarin o kiz evlenir onunda basina aynisi gelirde gorur nasil duyguymusMatruj ailesinin yanına döndü, boşanma işlemlerini başlattı. Kız da eşinin iş yerine gidip rezillik çıkarmış, eşi de izne ayrılmış
Daha beterini yaşar, ilahi adalet var. Allah müstehaklarını versin tez zamandao kizida o eside elime verseler parca pincik ederim.Insallah yarin o kiz evlenir onunda basina aynisi gelirde gorur nasil duyguymus
Ne ile ilgiliydi
Birinde, adam 2 çocuğunu ve karısını terkedip gidiyor, kadın evde vefat ediyor. çocukların ağlama seslerine kapıyı açtırıyor apartman sakinleri. Babaları arayıp sormayınca, kimse sahip çıkmayınca, konu sahibi üye 2 çocuğa bakmış uzun süre. Sonra babaları ortaya çıkmıştı.Ne ile ilgiliydi
Off ilki çok fenaymış yaBirinde, adam 2 çocuğunu ve karısını terkedip gidiyor, kadın evde vefat ediyor. çocukların ağlama seslerine kapıyı açtırıyor apartman sakinleri. Babaları arayıp sormayınca, kimse sahip çıkmayınca, konu sahibi üye 2 çocuğa bakmış uzun süre. Sonra babaları ortaya çıkmıştı.
Diğerinde de konu sahibinin evliliği gayet güzel giderken eşi birden boşanmak istiyordu. Çocuğuyla ailesinin yanına dönüp tayin istemişti en son.
Birinde, adam 2 çocuğunu ve karısını terkedip gidiyor, kadın evde vefat ediyor. çocukların ağlama seslerine kapıyı açtırıyor apartman sakinleri. Babaları arayıp sormayınca, kimse sahip çıkmayınca, konu sahibi üye 2 çocuğa bakmış uzun süre. Sonra babaları ortaya çıkmıştı.
Diğerinde de konu sahibinin evliliği gayet güzel giderken eşi birden boşanmak istiyordu. Çocuğuyla ailesinin yanına dönüp tayin istemişti en son.
Tam 19 gündür göremiyorum.Babaları yasak koydu. Alismiyorlarmiş babalarına.
Ayy çok kötügenç bir anne vardı bebeği evde o temizlik yaparken vefat etmişti, kevser su bebek hala aklımda. günlerce etkisinden kurtulamamıştım. uzun süre takip ettim konularını dua ettim. umarım huzuru bulmuştur.
Neydi içeriği? Belki hatırlarım, sanki başlık yabancı gelmediGecen sene uye bile olmadan cok uzun sure takip etmistim “esimle konusmamiz...” baslikli konuyu. Eylul’du galiba sahibi. Asiri etkilenmistim, cidden moralim bozulup aglamistim.
Neydi içeriği? Belki hatırlarım, sanki başlık yabancı gelmedi
Öf ne konular varmış. Keşke imkanımız olsa da hepsine tek tek sorabilsek şu an napıyorlar diyeŞu bir arkadaş vardı. Kocası her akşam yürüyüşe diyip çıkıyordu. Komşunun evine kahveye gidince eşini dışarda bankta otururken görmüştü. Buradaki üyelerin ısrarı üzerine yanına gittiğinde telefonla eski sevgilisiyle msjlaştığını görmüştü. Hala unutamam o konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?