• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk’da en çok etkisinde kaldığınız topik?

MariD

Everybody forgives everybody for everything
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
2.148
6.459
158
Merak ettim
Bu zamana kadar bir sürü şey okuduk, yorumladık.
Peki en çok etkisinde kaldığınız, unutamadığınız konu neydi?
Çook eskiden, bir üyenin kocası; kendisini yakın “erkek” arkadaşıyla aldatmıştı, benimki o sanırım.
Adım adım konu sahibiyle birlikte takip etmiştik :olamaz:
Adam meğer gaymiş falan, kadın hem aldatılmanın şokunu hem “erkekle” aldatılmanın şokunu yaşadı. Combo oldu

Ne ile ilgiliydi
Birinde, adam 2 çocuğunu ve karısını terkedip gidiyor, kadın evde vefat ediyor. çocukların ağlama seslerine kapıyı açtırıyor apartman sakinleri. Babaları arayıp sormayınca, kimse sahip çıkmayınca, konu sahibi üye 2 çocuğa bakmış uzun süre. Sonra babaları ortaya çıkmıştı.

Diğerinde de konu sahibinin evliliği gayet güzel giderken eşi birden boşanmak istiyordu. Çocuğuyla ailesinin yanına dönüp tayin istemişti en son.

Birinde, adam 2 çocuğunu ve karısını terkedip gidiyor, kadın evde vefat ediyor. çocukların ağlama seslerine kapıyı açtırıyor apartman sakinleri. Babaları arayıp sormayınca, kimse sahip çıkmayınca, konu sahibi üye 2 çocuğa bakmış uzun süre. Sonra babaları ortaya çıkmıştı.

Diğerinde de konu sahibinin evliliği gayet güzel giderken eşi birden boşanmak istiyordu. Çocuğuyla ailesinin yanına dönüp tayin istemişti en son.
Off ilki çok fenaymış ya :KK43:

Tam 19 gündür göremiyorum. :( Babaları yasak koydu. Alismiyorlarmiş babalarına.

genç bir anne vardı bebeği evde o temizlik yaparken vefat etmişti, kevser su bebek hala aklımda. günlerce etkisinden kurtulamamıştım. uzun süre takip ettim konularını dua ettim. umarım huzuru bulmuştur.

genç bir anne vardı bebeği evde o temizlik yaparken vefat etmişti, kevser su bebek hala aklımda. günlerce etkisinden kurtulamamıştım. uzun süre takip ettim konularını dua ettim. umarım huzuru bulmuştur.
Ayy çok kötü :KK43:

Gecen sene uye bile olmadan cok uzun sure takip etmistim “esimle konusmamiz...” baslikli konuyu. Eylul’du galiba sahibi. Asiri etkilenmistim, cidden moralim bozulup aglamistim.

Gecen sene uye bile olmadan cok uzun sure takip etmistim “esimle konusmamiz...” baslikli konuyu. Eylul’du galiba sahibi. Asiri etkilenmistim, cidden moralim bozulup aglamistim.
Neydi içeriği? Belki hatırlarım, sanki başlık yabancı gelmedi

Şu bir arkadaş vardı. Kocası her akşam yürüyüşe diyip çıkıyordu. Komşunun evine kahveye gidince eşini dışarda bankta otururken görmüştü. Buradaki üyelerin ısrarı üzerine yanına gittiğinde telefonla eski sevgilisiyle msjlaştığını görmüştü. Hala unutamam o konuyu.

Neydi içeriği? Belki hatırlarım, sanki başlık yabancı gelmedi

Hanimefendi ve esi polisti, cok mutlu giden evliliklerinde gezip yemek yiyip eve geldikleri gunun aksaminda adam dan diye ve sebepsizce ayrilmak istedigini soylemisti. Sonra cok ugrasmisti eylul konusturmak ve sebebini ogrenmek icin. Adamin agzini bicak acmamisti.

Şu bir arkadaş vardı. Kocası her akşam yürüyüşe diyip çıkıyordu. Komşunun evine kahveye gidince eşini dışarda bankta otururken görmüştü. Buradaki üyelerin ısrarı üzerine yanına gittiğinde telefonla eski sevgilisiyle msjlaştığını görmüştü. Hala unutamam o konuyu.
Öf ne konular varmış. Keşke imkanımız olsa da hepsine tek tek sorabilsek şu an napıyorlar diye

Back
X