Kk’da en çok etkisinde kaldığınız topik?

Aa bunu matrujun topiğinde de yazan çok oldu. Başlığını net hatırladınız siz demek ki, çok merak ediyordum nasıl bulurum diye.

Of ne ağlamıştım o konuda ya. Bak gene burnum acıdı.

Aa bunu matrujun topiğinde de yazan çok oldu. Başlığını net hatırladınız siz demek ki, çok merak ediyordum nasıl bulurum diye.

Evet cok etkilendigim icin iyi kalmis aklimda. Zaten o donem de epey takipcisi vardi konunun.

Cok eski bir konu
Hatırlayan bile yoktur,rahat 5 yil gecti üstinden
Uye karşi binaya yeni evlenecek bir ciftin taşinacagini fakat erkek kisisi eve kiz attigini,nisanli kizi arayip aramamasi konusunda kararsizdi ....en sonunda aramisti epey olay olnustu fakat konu kapandiydi bazi uyeler feyk diyordu
Bilmiyorum ama epey etkilendim o sira

E Eylulm Merhabalar, kusura bakmayın kötü günlerinizi tekrar aklınıza getirmek istemem lakin konunuzu çok duydum,arkadaşlar burada da yazınca henüz okuma fırsatım oldu
Halinizi hatrınızı sormak istedim. Yavrunuz, siz nasılsınız? İyisinizdir umarım :)

Aiiyy bu da fenaymış. Çok zor bir durum. Ben de karışıp karışmamak konusunda tereddütte kalırdım

mat_ruj Siz nasılsınız? Aklımıza bu konular geldikçe sizleri de merak ediyoruz

Eylulm nin konusu benim de aklımdan çıkmamıştır.
Çok şaşırıp,çok üzülmüştüm.
Şimdi çok mutlu sanırım.
Allah yolunu her zaman açık tutsun.

Ben de en çok Eylül'ün konusu ve esen adında bir hasta annenin konusu vardı onu hiç unutamıyorum.
Kendi derdimi unutup üzüldüğüm nadir dertlerdendir..

Ben de en çok Eylül'ün konusu ve esen adında bir hasta annenin konusu vardı onu hiç unutamıyorum.
Kendi derdimi unutup üzüldüğüm nadir dertlerdendir..
O anne şu an iyidir inşallah

Beni de mat_ruj un konusu çok etkilemişti, okurken ağlıyordum iş yerimde. Umarım çok mutlu olur, o pisliklerde ettiklerini bulur inşallah.

Eşin Eltime aşık mı konusu vardı benim en çok o ilgimi çekmişti , bir de üvey anne olmak konusu

Eşin Eltime aşık mı konusu vardı benim en çok o ilgimi çekmişti , bir de üvey anne olmak konusu
Üvey anne konusunu hayal meyal hatırlıyor gibiyim de diğerini bilmiyorum
Sonucunda ne oldu peki?

Üvey anne konusunu hayal meyal hatırlıyor gibiyim de diğerini bilmiyorum
Sonucunda ne oldu peki?
Sonuç sayfalarca yazdık . En sonunda konu sahibi eşinin eltisine aşık olmadığı kanısına vardı aile terapistine gitmeye başladılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…