Çare yok alışacaksınız2 gündür didik didik ettim
yokyok eskisi daha güzeldi
Ne demekk Mune hanım sağolsun beni de o bilgilendirdi =))Çok teşekkür ederimm bugün o kadar uğraştım sonra sayfayı kapadım vazgeçip
benim yok ..
eskisine girebilsek keske ..
Çare yok alışacaksınız
Yardıma hazırım, zaten pek çok kişiye cevap verdim bildiklerim hakkında
Ne kadar çok sevmiyormuşuz eski halini 3 gündür isyanlardayız ikimiz bende eski halini istiyorum
Açtığın konuya, yazdığın topiğe kim ne yazmış anında mesaj geliyor, hem sağ üst köşede sürekli, hem de sol altta anlık bildirim. Sitede kim olduğunu a ana sayfadan takip edeceksin. Topik içi için biraz beklemek gerekiyor sanırım...
Ama açtığımız konulara yorum gelmiş mi gelmemiş mi hiç bir şeyden haberimiz yok. : ) sitede kim var ....
Aaa şimdi benim konuma yorum gelince bana bildirim mi geliyor? Iyiymiş.Açtığın konuya, yazdığın topiğe kim ne yazmış anında mesaj geliyor, hem sağ üst köşede sürekli, hem de sol altta anlık bildirim. Sitede kim olduğunu a ana sayfadan takip edeceksin. Topik içi için biraz beklemek gerekiyor sanırım
kim acık,konu nerde ..
cok degismis hic sevmedim ..
ve cok üye kaybeder ..
300 üye gözüküyor ..
Onu biliyorum da herhangi başka bir şey yok mu, çevrimici cevrimdısı diye, evet bu özellik pratik ama en son yaptıgı aktiviteyi gösteriyor onlinedir veya değildir diye bir bildiri de olsaymış keşke
ooff alısamadım ben yaa
kim nerde hic anlamadım ben cok karısık olmuss
DogruKizlar daha önce sorulduysa kusura bakmayin ama ben de başka bi üyeye ozel msj atma isini cozemedim.
Konuşma başlat diye biyer buldum ordan gönderdim ama bilmiyorum yanlis mi oldu
Çizelge ekleyemediğim için Googlede ararken ne buldum?yeni kk alısmak vakit alacak sanırım ...
üyelerin çoğu girmiyor anlaşılan bu değişiklikten ..
eski kk girmenin bir yolu yokmu ?
aynen ya,telefondan girilmio benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?