- 17 Mart 2012
- 5.737
- 1.657
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mozilla dan giriorm direk![]()
Uyelerin online olup olmadıgı nereden anlaşılıyor?
simdi yoklarrKonuyu okuyan kişiler vardı önceden altta
Online olanlar görünüyordu![]()
simdi yoklarr![]()
bende .. hic alısamicam sanırım ..Evet yoklar maalesef kendimi yalnız hissediyorum![]()
Onu biliyorum da herhangi başka bir şey yok mu, çevrimici cevrimdısı diye, evet bu özellik pratik ama en son yaptıgı aktiviteyi gösteriyor onlinedir veya değildir diye bir bildiri de olsaymış keşkekisinin uzerine tikladiginda cikan yerde yaziyor suanki aktivitesi... boylece online olup olmadigini anliyosun ustelik bunu yapinca sayfadan cikmiyosun yeni sekme de acilmiyor.. pratik olmus![]()
bende .. hic alısamicam sanırım ..
tek girip zevk aldıgım site buydu..![]()
Sayfanın sağ üst köşesinde nickiniz yazıyor ya ona tıklayın, kişisel bilgilerim kısmına girin, avatarın altında özel başlık diye bir kısım var, orayı değiştirmeniz gerekiyorNickimin altında yeni üye yazıyor. Ben yeni üye değilim kiMesela eses07 sizinkinin altında 10.10.2010 yazıyor ya o yazıyı nasıl eklediniz. Aradım taradım bulamıyorum
Banada hiç alamayacakmışım gibi geliyor
Evet devamlı takip ediyorum çok seviyorum ne yapıcaz böyle![]()
benim yok ..Benim hala umudum var senimizi duyarlar belki![]()
Çok teşekkür ederimm bugün o kadar uğraştım sonra sayfayı kapadım vazgeçipSayfanın sağ üst köşesinde nickiniz yazıyor ya ona tıklayın, kişisel bilgilerim kısmına girin, avatarın altında özel başlık diye bir kısım var, orayı değiştirmeniz gerekiyor![]()
Bence süper olmuş. Siz de zamanla alışırsınız, biraz kurcalayın o kadar![]()
Çok teşekkür ederimm bugün o kadar uğraştım sonra sayfayı kapadım vazgeçipSayfanın sağ üst köşesinde nickiniz yazıyor ya ona tıklayın, kişisel bilgilerim kısmına girin, avatarın altında özel başlık diye bir kısım var, orayı değiştirmeniz gerekiyor![]()