• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk

kızlar ben de sitenin yeni haline alısamadım fakat ondan daha büyük bir sıkıntım var.Samsung S4 mini telefonum var benim. site değişmeden rahatlıkla telefonumdan foruma giriyordum.site değiştiğinden beri kadınlar kulübü forum uygulamasına giremiyorum telden. '' Bu topluluk su anda tapatalk üzerinde kullanılamaz.' diye uyarı veriyor bana. ne yapmam lazım. bu durumun aynısını yaşayan var mı???
Sitenin alt yapisi degisti. Artik mobil uygulama yok, silin onu. Tarayicidan direkt gireceksiniz. Mesela ben su an size telden yaziyorum.
Biraz arastirma ve sabirla herseyi cozersiniz. Neden armut pis, agzima dus modundayiz anlamiyorum.

Bir topiğe girdiğin zaman alt kısımda kim açık kim değil görüyorduk...
Kalplerimizde yok...
Kullanıcı kontrol paneli nerde ya ayrıca o_O

aynen ya,telefondan girilmio benim :mad:

benim de telden girilmiyor, neden kii ?????
Sitenin alt yapisi degisti. Artik mobil uygulama yok, silin onu. Tarayicidan direkt gireceksiniz. Mesela ben su an size telden yaziyorum.
Biraz arastirma ve sabirla herseyi cozersiniz. Neden armut pis, agzima dus modundayiz anlamiyorum.

canım armut piş agzıma düş modunda değiliz elbette, kk cok sevdiğimiz bir site, sadece cözme ve anlama aşamasındayız. anlayamadıgımız yerleri soruyor begenmediğimiz yerlerini de dile getiriyoruz o kadar. mesala tele indirdiğim uygulamadan giremeyeceğimi bilmiyordum.simdi senden öğreniyorum.akıllı telefonu cok olmadı alalı. telde birkaç kere netten girmeyi denedim donuyor nedense. internet exploerden kaynaklı olacak sanırım. mozilla indiricem ben de

3 gün ardarda girin sıkıntı kalmıyor yenisi daha kullanışlı...

Aşağıdaki Hata Oluştu
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.

böyle yazıyor. sayfayı yenilemem gerekiyor.

benim de telden girilmiyor, neden kii ?????

canım armut piş agzıma düş modunda değiliz elbette, kk cok sevdiğimiz bir site, sadece cözme ve anlama aşamasındayız. anlayamadıgımız yerleri soruyor begenmediğimiz yerlerini de dile getiriyoruz o kadar. mesala tele indirdiğim uygulamadan giremeyeceğimi bilmiyordum.simdi senden öğreniyorum.akıllı telefonu cok olmadı alalı. telde birkaç kere netten girmeyi denedim donuyor nedense. internet exploerden kaynaklı olacak sanırım. mozilla indiricem ben de

Lafım sana değildi zaten. Dikkat edersen yeni bir paragrafta yazdım "armut piş ağzıma düş" lafını. Ne yazıkki forumda araştırmadan, kurcalamadan, yeni siteyle ilgili onca yazılanı çizileni okumadan, hemen şikayetler ediliyor, nasıl olacak lafları havada uçuşuyor, oysa pek çok şeyin cevabı forumun sayfalarında, lafım onlara...

ilk başlarda soğuk geldi site girince alıştık ya :KK53: ben sevmeye başladım bu halini :cool:

Ben beğendim ilk değiştiğinden beri, eksikleri zaten dikkate alıyorlar.
Ama tema değişimi olduğunu görmüştüm bazı forumlarda eskiden, üyeler tercihlerine göre ayarlıyorlar.
Forum için sıkıntı yaratıyor mu bilmiyorum ama olabilir belki..
Bir de telefondan girince ben de hata aldım cevaplarken ama cevabı yolladı. Ve yavaş...
Menüler karışık görünüyordu şimdi baktım düzelmiş.

Back