Sitenin alt yapisi degisti. Artik mobil uygulama yok, silin onu. Tarayicidan direkt gireceksiniz. Mesela ben su an size telden yaziyorum.kızlar ben de sitenin yeni haline alısamadım fakat ondan daha büyük bir sıkıntım var.Samsung S4 mini telefonum var benim. site değişmeden rahatlıkla telefonumdan foruma giriyordum.site değiştiğinden beri kadınlar kulübü forum uygulamasına giremiyorum telden. '' Bu topluluk su anda tapatalk üzerinde kullanılamaz.' diye uyarı veriyor bana. ne yapmam lazım. bu durumun aynısını yaşayan var mı???
aynen ya,telefondan girilmio benim
Sitenin alt yapisi degisti. Artik mobil uygulama yok, silin onu. Tarayicidan direkt gireceksiniz. Mesela ben su an size telden yaziyorum.
Biraz arastirma ve sabirla herseyi cozersiniz. Neden armut pis, agzima dus modundayiz anlamiyorum.
benim de telden girilmiyor, neden kii ?????
canım armut piş agzıma düş modunda değiliz elbette, kk cok sevdiğimiz bir site, sadece cözme ve anlama aşamasındayız. anlayamadıgımız yerleri soruyor begenmediğimiz yerlerini de dile getiriyoruz o kadar. mesala tele indirdiğim uygulamadan giremeyeceğimi bilmiyordum.simdi senden öğreniyorum.akıllı telefonu cok olmadı alalı. telde birkaç kere netten girmeyi denedim donuyor nedense. internet exploerden kaynaklı olacak sanırım. mozilla indiricem ben de
Düzenle butonu cikmiyor şimdide, katil olcaminsallah alısırız ne diyelim
evet suanda düzenle butonu yok topikte düzenleme yapcaktım .. gelirrr beeDüzenle butonu cikmiyor şimdide, katil olcam
Umarımevet suanda düzenle butonu yok topikte düzenleme yapcaktım .. gelirrr bee
alışırız inşallah bir deUmarım
Ben az çok alistimgibi gergin gidiyorum karistiriyorum bir şeylerialışırız inşallah bir de
Ben az çok alistimgibi gergin gidiyorum karistiriyorum bir şeyleri
eski üyeler pek fazla girmiyor herhaldebende eskiyi arıyorum ..
arkadasları göremiorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?