kk

Bende alışamıyorum
Bi çok anlamadığım şey var
Eski haline dönse keşke
Resim yüklemeyi beceremedim daha kendimi kötü hissediyorum
resim eklemek icin hizliresim.coma girip resmi secip oraya upload ediyorsunuz snra cikan seceneklerde forumlar yazan yerdekini kopyalayip buradan resim ekleme ikonuna tikladiktan sonra url yazan bosluga yapistiriyorsunuz

Aman programlardan anlamak ki ben

yeni kk alısmak vakit alacak sanırım ...
üyelerin çoğu girmiyor anlaşılan bu değişiklikten ..
eski kk girmenin bir yolu yokmu ?
Cok fazla reklam var elimi nereye atsam reklam cikiyor.heleki sony reklami. Bide yok etmek icin uzerine tiklamak gerekiomus falan.bu reklam isi cok rahatsiz edici.konu yazarken altta bi suru sey cikiyor

Cok fazla reklam var elimi nereye atsam reklam cikiyor.heleki sony reklami. Bide yok etmek icin uzerine tiklamak gerekiomus falan.bu reklam isi cok rahatsiz edici.konu yazarken altta bi suru sey cikiyor

resim eklemek icin hizliresim.coma girip resmi secip oraya upload ediyorsunuz snra cikan seceneklerde forumlar yazan yerdekini kopyalayip buradan resim ekleme ikonuna tikladiktan sonra url yazan bosluga yapistiriyorsunuz
Önceden bu kadar zor değildi ama

Önceden bu kadar zor değildi ama

evet resim eklemek biraz daha zahmetli bir hal aldi ama belki degisir sonra..
ben bildirimlerin seklini hem yandan hem ustten acilan pencereyi ve mesajlarn taslak olarak kendiliginden kaydedilmesini online uyelerin ustunde ayriyeten arkadaslarindan kimlerin online oldugunun gozukmesini cok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…