resim eklemek icin hizliresim.coma girip resmi secip oraya upload ediyorsunuz snra cikan seceneklerde forumlar yazan yerdekini kopyalayip buradan resim ekleme ikonuna tikladiktan sonra url yazan bosluga yapistiriyorsunuzBende alışamıyorum
Bi çok anlamadığım şey var
Eski haline dönse keşke
Resim yüklemeyi beceremedim daha kendimi kötü hissediyorum
Aman programlardan anlamak ki benbende reklam olmadigi icin byle konusuyorum sanirimhanimlar reklamlari engelleyebilirsiniz toptan hangi siteye girerseniz girin engelleniyo
google chrome kullaniyosaniz privoxy diye bir program indirip ayarlamasini yapiyosunuz.. baska serverler icinde baskalari var google a addblocker yazin cikar
Vallahi aynenBendede aynı şey oluyor sinir ediyor beni
Bide mesajı cevaplıyorum sayfa bembeyaz oluyor sayfayı yeniliyorum sonra konu ilk sayfadan açılıyor bide yazdığım cevabı arıyorum
Cok fazla reklam var elimi nereye atsam reklam cikiyor.heleki sony reklami. Bide yok etmek icin uzerine tiklamak gerekiomus falan.bu reklam isi cok rahatsiz edici.konu yazarken altta bi suru sey cikiyoryeni kk alısmak vakit alacak sanırım ...
üyelerin çoğu girmiyor anlaşılan bu değişiklikten ..
eski kk girmenin bir yolu yokmu ?
Aman programlardan anlamak ki ben
Cok fazla reklam var elimi nereye atsam reklam cikiyor.heleki sony reklami. Bide yok etmek icin uzerine tiklamak gerekiomus falan.bu reklam isi cok rahatsiz edici.konu yazarken altta bi suru sey cikiyor
Önceden bu kadar zor değildi amaresim eklemek icin hizliresim.coma girip resmi secip oraya upload ediyorsunuz snra cikan seceneklerde forumlar yazan yerdekini kopyalayip buradan resim ekleme ikonuna tikladiktan sonra url yazan bosluga yapistiriyorsunuz
Bana böyle söyliyeceksiniz ki ben anliyacagimresimli anlatimlari oluyor bazen veya videolu anlatimlari oluyor aratin isterseniz hatta direk turkceden reklam engelleme deyin cikar illa ki
Zamanla.. Yöneticiler uğraşıyormuş ilkinden daha iyi durumda şuanNasıl düzelir bunlar
Önceden bu kadar zor değildi ama
rica ederim ne demekkBana böyle söyliyeceksiniz ki ben anliyacagimçok teşekkürlerrrr
aynen ya,telefondan girilmio benimTelefondan gidiyorum en yakın pirize bağlı yaşamaya başladık artık
Eski halinde bu sorun yoktu
Yada bi şey için bu kadar zaman harcamadığım için daha az gidiyordu şarj
Zamanla.. Yöneticiler uğraşıyormuş ilkinden daha iyi durumda şuan
aynen ya,telefondan girilmio benim
Ben safariden internet sayfasından giriyorumaynen ya,telefondan girilmio benim
ben mozilla dan giriorm direk
Ben safariden internet sayfasından giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?