kk

Uyelerin online olup olmadıgı nereden anlaşılıyor?

kisinin uzerine tikladiginda cikan yerde yaziyor suanki aktivitesi... boylece online olup olmadigini anliyosun ustelik bunu yapinca sayfadan cikmiyosun yeni sekme de acilmiyor.. pratik olmus

Nickimin altında yeni üye yazıyor. Ben yeni üye değilim ki Mesela eses07 sizinkinin altında 10.10.2010 yazıyor ya o yazıyı nasıl eklediniz. Aradım taradım bulamıyorum

kisinin uzerine tikladiginda cikan yerde yaziyor suanki aktivitesi... boylece online olup olmadigini anliyosun ustelik bunu yapinca sayfadan cikmiyosun yeni sekme de acilmiyor.. pratik olmus
Onu biliyorum da herhangi başka bir şey yok mu, çevrimici cevrimdısı diye, evet bu özellik pratik ama en son yaptıgı aktiviteyi gösteriyor onlinedir veya değildir diye bir bildiri de olsaymış keşke

Nickimin altında yeni üye yazıyor. Ben yeni üye değilim ki Mesela eses07 sizinkinin altında 10.10.2010 yazıyor ya o yazıyı nasıl eklediniz. Aradım taradım bulamıyorum
Sayfanın sağ üst köşesinde nickiniz yazıyor ya ona tıklayın, kişisel bilgilerim kısmına girin, avatarın altında özel başlık diye bir kısım var, orayı değiştirmeniz gerekiyor

Sayfanın sağ üst köşesinde nickiniz yazıyor ya ona tıklayın, kişisel bilgilerim kısmına girin, avatarın altında özel başlık diye bir kısım var, orayı değiştirmeniz gerekiyor
Çok teşekkür ederimm bugün o kadar uğraştım sonra sayfayı kapadım vazgeçip

Çok teşekkür ederimm bugün o kadar uğraştım sonra sayfayı kapadım vazgeçip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…