• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk

Bende alışamıyorum :KK14:
Bi çok anlamadığım şey var
Eski haline dönse keşke :rolleyes:
Resim yüklemeyi beceremedim daha kendimi kötü hissediyorum :KK34:
resim eklemek icin hizliresim.coma girip resmi secip oraya upload ediyorsunuz snra cikan seceneklerde forumlar yazan yerdekini kopyalayip buradan resim ekleme ikonuna tikladiktan sonra url yazan bosluga yapistiriyorsunuz

bende reklam olmadigi icin byle konusuyorum sanirim:KK48: hanimlar reklamlari engelleyebilirsiniz toptan hangi siteye girerseniz girin engelleniyo :KK51:

google chrome kullaniyosaniz privoxy diye bir program indirip ayarlamasini yapiyosunuz.. baska serverler icinde baskalari var google a addblocker yazin cikar :KK52:
Aman programlardan anlamak ki ben
81ad70e76ab0a08dedecf2da954bd235.gif

yeni kk alısmak vakit alacak sanırım ...:confused:
üyelerin çoğu girmiyor anlaşılan bu değişiklikten ..:KK57:
eski kk girmenin bir yolu yokmu ? :mad:
Cok fazla reklam var elimi nereye atsam reklam cikiyor.heleki sony reklami. Bide yok etmek icin uzerine tiklamak gerekiomus falan.bu reklam isi cok rahatsiz edici.konu yazarken altta bi suru sey cikiyor

resim eklemek icin hizliresim.coma girip resmi secip oraya upload ediyorsunuz snra cikan seceneklerde forumlar yazan yerdekini kopyalayip buradan resim ekleme ikonuna tikladiktan sonra url yazan bosluga yapistiriyorsunuz
Önceden bu kadar zor değildi ama:KK14::KK43::KK34:

Önceden bu kadar zor değildi ama:KK14::KK43::KK34:

evet resim eklemek biraz daha zahmetli bir hal aldi ama belki degisir sonra..
ben bildirimlerin seklini hem yandan hem ustten acilan pencereyi ve mesajlarn taslak olarak kendiliginden kaydedilmesini online uyelerin ustunde ayriyeten arkadaslarindan kimlerin online oldugunun gozukmesini cok begendim :KK51:

Back