• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk

Arka planın beyaz olmasına bayıldım ben. Site logo hariç görsel olarak evrim geçirdi. Web siteleri beyaza dönüyor artık. Olabildiğince minimalist ve sade olmayan siteler demode kalıyor.
Ama açtığımız konulara yorum gelmiş mi gelmemiş mi hiç bir şeyden haberimiz yok. : ) sitede kim var topikte kim var böyle turist gibi geziyoruz. Bazı şeylere ulaşmak çok zahmetli oldu.

...
Ama açtığımız konulara yorum gelmiş mi gelmemiş mi hiç bir şeyden haberimiz yok. : ) sitede kim var ....
Açtığın konuya, yazdığın topiğe kim ne yazmış anında mesaj geliyor, hem sağ üst köşede sürekli, hem de sol altta anlık bildirim. Sitede kim olduğunu a ana sayfadan takip edeceksin. Topik içi için biraz beklemek gerekiyor sanırım ;)

Açtığın konuya, yazdığın topiğe kim ne yazmış anında mesaj geliyor, hem sağ üst köşede sürekli, hem de sol altta anlık bildirim. Sitede kim olduğunu a ana sayfadan takip edeceksin. Topik içi için biraz beklemek gerekiyor sanırım ;)
Aaa şimdi benim konuma yorum gelince bana bildirim mi geliyor? Iyiymiş.

Kizlar daha önce sorulduysa kusura bakmayin ama ben de başka bi üyeye ozel msj atma isini cozemedim.

Konuşma başlat diye biyer buldum ordan gönderdim ama bilmiyorum yanlis mi oldu

kim acık,konu nerde ..
cok degismis hic sevmedim ..
ve cok üye kaybeder ..
300 üye gözüküyor ..

Ben 2010da kaydoldum siteye. Daha önce de böyle bir değişim yapıldı. Birkaç gün sürmüştü çalışmalar.
Ve o dönem o kadar çok üye kayboldu ki. Girmediler bir daha siteye.
O kadar kaliteli insanlar ve huzurlu bir ortam vardı ki ...
Bir daha da öyle olmadı site maalesef. O değişimle beraber eski havası da yok oldu.

Şimdi de aynı şey olacak. Yine birçok kişi bırakacak girmeyi eminim. Ya da nadir gelirler.
Ben de buna dahilim. Değişimler sonucu kan kaybı oluyor sitede. Hep şahit oldum.

Onu biliyorum da herhangi başka bir şey yok mu, çevrimici cevrimdısı diye, evet bu özellik pratik ama en son yaptıgı aktiviteyi gösteriyor onlinedir veya değildir diye bir bildiri de olsaymış keşke

belki zamanla gelir..iyi oluyordu bilmek tabi

hiç beğenmedim ne nerde bulamıyorum ne gerek vardı değştirmenin

kızlar ben de sitenin yeni haline alısamadım fakat ondan daha büyük bir sıkıntım var.Samsung S4 mini telefonum var benim. site değişmeden rahatlıkla telefonumdan foruma giriyordum.site değiştiğinden beri kadınlar kulübü forum uygulamasına giremiyorum telden. '' Bu topluluk su anda tapatalk üzerinde kullanılamaz.' diye uyarı veriyor bana. ne yapmam lazım. bu durumun aynısını yaşayan var mı???

kızlar ben de sitenin yeni haline alısamadım fakat ondan daha büyük bir sıkıntım var.Samsung S4 mini telefonum var benim. site değişmeden rahatlıkla telefonumdan foruma giriyordum.site değiştiğinden beri kadınlar kulübü forum uygulamasına giremiyorum telden. '' Bu topluluk su anda tapatalk üzerinde kullanılamaz.' diye uyarı veriyor bana. ne yapmam lazım. bu durumun aynısını yaşayan var mı???

Gün geçmiyorki sitenin yeni hali ile ilgili konu açılmasın,valla görmekten böğ geldi artık ,sitenin yeni hali bu ,isteyen girer istemen girmez .

Back