- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.781
Diğer hatlarını görmeden cevap veremiyorumhoşbuldum , niye kız güzel hatun diye mi
Bugüne kadar nerdeydinBen geldimm beğenemedin mi?
yaşarsın bence
Of güldürdün beniBugüne kadar nerdeydinBayramda elimizi bile öpmedin. Koç geldi mi koç
Sırada doktora mı varUmarim daha cok yapacak islerim var cunku.
inşallah =)Umarim daha cok yapacak islerim var cunku.
Bunalıma sokayım accıkOf güldürdün beni
bide bu işin takı merasimi vargelen yanıma gelir herkesi tek tek görmeye kalkarsam ohhhhhhhhhhhhooo
Valla mantıklı paran cebinde kalırYok universite kurucam ben.
Valla mantıklı paran cebinde kalırEğitime çok para harcadın artık kazanma zamanı
Woww.. Merakla seni inceliyorumOkumaya verilen paraya acinilmaz pinko ama seneye degisik seyler olabilir.
memleketime gittim dün geldim kısçe , deve getirdilerBugüne kadar nerdeydinBayramda elimizi bile öpmedin. Koç geldi mi koç
Woww.. Merakla seni inceliyorumBakalım bize ne gibi süprüzlerin var
Ovv sanada o yakışırdı zatenmemleketime gittim dün geldim kısçe , deve getirdiler
bencede bu yelkenleri indirmiş o kadarda gaz verdiydikOvv sanada o yakışırdı zatenEspirilere bakılırsa indirivermişsin yelkenlerini
Benim hayatım gayet monoton şekerimDikkat et, ben seni incelemeyeyim.
Ben birde Bdv de kendimi böcüğe siper ettimbencede bu yelkenleri indirmiş o kadarda gaz verdiydik
Benim hayatım gayet monoton şekerimKendi çapımda eğleniyorum, sıfır atraksiyon Benden çıkacak en büyük olay çocuk olur o da Allah bilir kaç sene sonra Dün metrobüste hem giderken, hem dönerken yok yok daha zamanı var dedik. Millet canavar gibi çocuk yetiştiriyor, biz soğuyoruz çocuk fikrinden
aynen deneyim ben belkii bulaşırrAma bu sene olma senem sen bi şansını dene
sağol tatlımmHEPIMIZ GRIP :)
gecmıs olsun ttlm
bulaşsın bulaşsınnnolur pınkıme bulastırmayın hastalanınca cok nazlı oluyo :)
bana bulaştırmadınHepinize grip bulaştırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?