- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.801
Selam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle daha önümde uzun yıllar var kendimi hazırlamam için, o arada hazır olmam içinde, çocuk görmemem lazımCocuk yetistirmek sadece yiyecegini vermek ve okula gondermekle olmuyor. Mantiken ve ruhen hazir olmalisin. Beklemek istiyorsan bekle tabi.![]()
Selam hoşgeldin
hoşbuldukkSelam hoşgeldin![]()
bunlar evlenir bak ben san diiim haaBen birde Bdv de kendimi böcüğe siper ettimBoşuna yırtınmışım
![]()
selam canım
Ovv sanada o yakışırdı zatenEspirilere bakılırsa indirivermişsin yelkenlerini
![]()
çok fena gaz yaptınız bende nişanlıma deve dedim o dana alabilirim dedi , iki tırmaladım deve geldibencede bu yelkenleri indirmiş o kadarda gaz verdiydik![]()
selam tatlım nbr :)selam canım
allah seni bildi gibi yapsınçok fena gaz yaptınız bende nişanlıma deve dedim o dana alabilirim dedi , iki tırmaladım deve geldi![]()
iyi olmaya çalışıyorum malum bayram sonrasıselam tatlım nbr :)
allah seni bildi gibi yapsın![]()
Görüşürüz canımBugunku geyigimin sonuna geldim.Ders beni bekler. Iyi gunler arkadaslar.![]()
İyi yapmışsın canım kin gütme tabide. Her şeydede o kadar çabuk yelkeni indirirsen, ipleri ona vermiş olursunKız be takıntılı değilimdir unutuveririm hemenciciknapimm çok neşeli bi hatunum melankolik bana göre değil , ehhh birazcık indirdimm ama çizmişim onu da
![]()
deli yaa sen bu akılla çok yaşaman yavrucağımNapçan deveyi dio ; dedim ki binicem üstüne vurucam kırbacı![]()
aynen pinkocuma katılıyorumİyi yapmışsın canım kin gütme tabide. Her şeydede o kadar çabuk yelkeni indirirsen, ipleri ona vermiş olursun![]()
Bakalım böcük de katılacak mıaynen pinkocuma katılıyorum
deli yaa sen bu akılla çok yaşaman yavrucağım![]()
Seni doğurtan ebe de çok bilmişmiş :) Ne çok konuşmuş ananın başında car carBeni doğurtan ebe de öyle demişama bak YIKILMADIM AYAKTAYIM...
![]()