- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.741
Hakikaten ha, sigara içsen daha iyiBence sabah güneşi böyle yapıyor seni malum o sümüklüye vurdukça senin sümük durmuyor
Ayy çok tatlı :) Kime yaptırdın bunu?
Diğerlerini o kadar içince, onlar faydalı sankiOnu icmem o sagliga zararli.Olsun ben gunesimi istiyorum .
Burdan bir kız yaptı , nickini atarım sana =) çok tatlılar dimi =) benimkiyle bana aldımAyy çok tatlı :) Kime yaptırdın bunu?
Evet çok şirinmiş :) Benimde evim o kadar sadece ki hiç incik boncuk yokBurdan bir kız yaptı , nickini atarım sana =) çok tatlılar dimi =) benimkiyle bana aldım
Çok güzel yapmış dimii ya =)
Diğerlerini o kadar içince, onlar faydalı sankiYağmur mu var nasıl hava?
Burdan bir kız yaptı , nickini atarım sana =) çok tatlılar dimi =) benimkiyle bana aldım
Çok güzel yapmış dimii ya =)
Bebeklerimin bunlar tamam mı evlencem çocuk yapcam ohO kadar icmiyorum her zaman. Yoksa ders mers i birakip hastahaneye yatmam gerekirdi. Bugun yagmurlu, sonuk ama benim icin farketmez. Butun havalar ayni artik.
Cocuksun hala marga.
Diyete devam mıO kadar icmiyorum her zaman. Yoksa ders mers i birakip hastahaneye yatmam gerekirdi. Bugun yagmurlu, sonuk ama benim icin farketmez. Butun havalar ayni artik.
Cocuksun hala marga.
Ne zaman evleniyorsun bizim neden haberimiz yokBebeklerimin bunlar tamam mı evlencem çocuk yapcam oh
kışın ortasında düğün mü olurNe zaman evleniyorsun bizim neden haberimiz yok
Harbiden neyi bekliyorsunuz?
Bebeklerimin bunlar tamam mı evlencem çocuk yapcam oh
Diyete devam mı
Boş ver büyümesin
Neyden korkuyorsunkışın ortasında düğün mü oluracele ettirtme korkuyorum
Yapınca yine yaptırırım çeşit çeşitSen cocuk yapana kadar daha guzelleri cikar ama sen kullanacaksan o ayri.
Yok kiz ne diyeti badem e taktim bu aralar. O da masallah kalorili.
Sen, diyet?
Diyet yapmıyorum da, iştahım yok yemek yiyemiyorumSen cocuk yapana kadar daha guzelleri cikar ama sen kullanacaksan o ayri.
Yok kiz ne diyeti badem e taktim bu aralar. O da masallah kalorili.
Sen, diyet?
Göbek atamamaktan tarzım değil daha doğrusu tarzımız değil bizimNeyden korkuyorsun
Neden korkuyormuşsunkışın ortasında düğün mü oluracele ettirtme korkuyorum
sizde çalgılı düğün yapmayın o zamanGöbek atamamaktan tarzım değil daha doğrusu tarzımız değil bizimnasıl oynızcaz dans edicez
ben hep oturmak istiyorum
Kırığım benim yaGöbek atamamaktan tarzım değil daha doğrusu tarzımız değil bizimnasıl oynızcaz dans edicez
ben hep oturmak istiyorum
Düğünleri sevmiyorummmmmmmmmmmmNeden korkuyormuşsunEvlilik senden korksun
Yapınca yine yaptırırım çeşit çeşitçok zormuş gibi
Diyet yapmıyorum da, iştahım yok yemek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?