- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.761
Çalgılı yapmıycam zaten ama elbet isteyen olcak gibime geliyor ay aman onda da otururum ben vallasizde çalgılı düğün yapmayın o zaman
Bende hiç sevmezdim, ruhum daralırdı. Nikah yaptık. Tabi sizinkiler illa düğün diyebilir. 2 saat dayanıver zaten anlamayacaksın bile. Sen sen olmuyorsun o kadar telaştaDüğünleri sevmiyorummmmmmmmmmmm
kürekte isterimIyi tamam sana ozel kum yaptiralim.
Yarisma olsaydi istahin olurdu kesin. O aralar inadina daha istahliydim.
ben utanırım herkesin içinde oynayamam yaBende hiç sevmezdim, ruhum daralırdı. Nikah yaptık. Tabi sizinkiler illa düğün diyebilir. 2 saat dayanıver zaten anlamayacaksın bile. Sen sen olmuyorsun o kadar telaşta
Düğünleri sevmiyorummmmmmmmmmmm
Ya nasılım biliyomusun sabah kahvaltı yapıyorum, akşam yemekten 1 kaşık alıp bırakıyorum. Sanki midem tıkabasa dolu. Bi tokluk hissi var. Tabi hiç tartılmadım ne alemdeyim bilmiyorumIyi tamam sana ozel kum yaptiralim.
Yarisma olsaydi istahin olurdu kesin. O aralar inadina daha istahliydim.
bizimki çalgılı değildi ama gelen gidenden oturamadımÇalgılı yapmıycam zaten ama elbet isteyen olcak gibime geliyor ay aman onda da otururum ben vallapop çalsın benim düğünümde
Görümcelerim kır düğünü yapalım diyorlarBenim de cok tarzim degil dugunler. O yuzden evlenmiyorum zaten.
Görümcelerim kır düğünü yapalım diyorlarfikir veriyorlar bana.. durun hele bir zamanı gelsin bakarız diyorum
Canım üstünde gelinlik var, sadece sallansan oynamış görünürsünben utanırım herkesin içinde oynayamam ya
gelen yanıma gelir herkesi tek tek görmeye kalkarsam ohhhhhhhhhhhhooobizimki çalgılı değildi ama gelen gidenden oturamadım
senin evlenmek istediğin tarih oO zaman tarihi veriyorum.2045 senesi nasil .
Ne bileyim utanıyorum işte, kızarırım ben ..Canım üstünde gelinlik var, sadece sallansan oynamış görünürsünKimden utancan herkes tanıdık zaten
senin evlenmek istediğin tarih o
vay vay vay kimler gelmişHerkesee TÜNAYDINNNN
yaşarsın benceKizim o zamana kadar yasamam belki.
hoşgeldinnn imzam düzgün olmayan psikolojimi de bozdu ufBen geldimm beğenemedin mi?
hoşgeldinnn imzam düzgün olmayan psikolojimi de bozdu uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?