- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.821
İyi yapmışsın canım kin gütme tabide. Her şeydede o kadar çabuk yelkeni indirirsen, ipleri ona vermiş olursun
Seni doğurtan ebe de çok bilmişmiş :) Ne çok konuşmuş ananın başında car car
kendini üzmede başka bişi istmeyizBeni doğurtan ebe de öyle demişama bak YIKILMADIM AYAKTAYIM...
hiç sanmıyorummBakalım böcük de katılacak mı
Valla evlenmeden önce ne kadar yontabilirsen yont. Evlendikten sonra ben hep böyleydim derseYok yok kuzum indirmedim hemencicik , acıdım biraz kayınwalidem küsmüş konuşmuyorlar elini de öptürmemiş, üzüldü ikimiz birden böyle yapınca o yüzden bir kaç gün dayanabildim ama eskisi gibi değilim tabi ki eccük sürünsün
yavrım kv bişi deme ama müstakbel kocana de değilse sen sürünürsünYok yok kuzum indirmedim hemencicik , acıdım biraz kayınwalidem küsmüş konuşmuyorlar elini de öptürmemiş, üzüldü ikimiz birden böyle yapınca o yüzden bir kaç gün dayanabildim ama eskisi gibi değilim tabi ki eccük sürünsün
puhahahhahaKatılmamışO şimdi bu modda dolaşıyor
Valla evlenmeden önce ne kadar yontabilirsen yont. Evlendikten sonra ben hep böyleydim derseBöyle kalakalırsın. Elin mahkuma dönmesin
yavrım kv bişi deme ama müstakbel kocana de değilse sen sürünürsün
hade bana kız ismi söyleyin bakalım bugün kızçeme isim düşünüyorum benim aklımda olan iklima hanne yada ebrar sizden de fikir alayım
Senin için paylaştığım şarkıyı gördün mü sen :)Boşarım onuuu , diom zatennn sen beni bir kere ben seni 1000 kere boşarım diyebenim gözüm karadır onu bile tanımam o da bundan korkar çok
Senin için paylaştığım şarkıyı gördün mü sen :)
Ben ikra diyorum başkada birşey demiyorumhade bana kız ismi söyleyin bakalım bugün kızçeme isim düşünüyorum benim aklımda olan iklima hanne yada ebrar sizden de fikir alayım
Hangi ortalık :)off ortalık karışmış gençlikk , alıcam sopayıı hepsi elimde kalıcakkk
Hangi ortalık :)
mina miray şimdi herkeste var mevsimde sadece tek anlamlı serra düşünülebilrserra , mevsim , mina , miray ... nasıl
allah iyliğini versinBen ikra diyorum başkada birşey demiyorum
Takığım ben bu ismeAma bakarım tabi senin için birkaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?