- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.801
Aynen öyle daha önümde uzun yıllar var kendimi hazırlamam için, o arada hazır olmam içinde, çocuk görmemem lazımCocuk yetistirmek sadece yiyecegini vermek ve okula gondermekle olmuyor. Mantiken ve ruhen hazir olmalisin. Beklemek istiyorsan bekle tabi.
Selam hoşgeldin
hoşbuldukkSelam hoşgeldin
bunlar evlenir bak ben san diiim haaBen birde Bdv de kendimi böcüğe siper ettimBoşuna yırtınmışım
selam canım
Ovv sanada o yakışırdı zatenEspirilere bakılırsa indirivermişsin yelkenlerini
çok fena gaz yaptınız bende nişanlıma deve dedim o dana alabilirim dedi , iki tırmaladım deve geldibencede bu yelkenleri indirmiş o kadarda gaz verdiydik
selam tatlım nbr :)selam canım
allah seni bildi gibi yapsınçok fena gaz yaptınız bende nişanlıma deve dedim o dana alabilirim dedi , iki tırmaladım deve geldi
iyi olmaya çalışıyorum malum bayram sonrasıselam tatlım nbr :)
allah seni bildi gibi yapsın
Görüşürüz canımBugunku geyigimin sonuna geldim.Ders beni bekler. Iyi gunler arkadaslar.
İyi yapmışsın canım kin gütme tabide. Her şeydede o kadar çabuk yelkeni indirirsen, ipleri ona vermiş olursunKız be takıntılı değilimdir unutuveririm hemenciciknapimm çok neşeli bi hatunum melankolik bana göre değil , ehhh birazcık indirdimm ama çizmişim onu da
deli yaa sen bu akılla çok yaşaman yavrucağımNapçan deveyi dio ; dedim ki binicem üstüne vurucam kırbacı
aynen pinkocuma katılıyorumİyi yapmışsın canım kin gütme tabide. Her şeydede o kadar çabuk yelkeni indirirsen, ipleri ona vermiş olursun
Bakalım böcük de katılacak mıaynen pinkocuma katılıyorum
deli yaa sen bu akılla çok yaşaman yavrucağım
Seni doğurtan ebe de çok bilmişmiş :) Ne çok konuşmuş ananın başında car carBeni doğurtan ebe de öyle demişama bak YIKILMADIM AYAKTAYIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?