- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.761
Çalgılı yapmıycam zaten ama elbet isteyen olcak gibime geliyor ay aman onda da otururum ben vallasizde çalgılı düğün yapmayın o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalgılı yapmıycam zaten ama elbet isteyen olcak gibime geliyor ay aman onda da otururum ben vallasizde çalgılı düğün yapmayın o zaman![]()
Bende hiç sevmezdim, ruhum daralırdı. Nikah yaptık. Tabi sizinkiler illa düğün diyebilir. 2 saat dayanıver zaten anlamayacaksın bile. Sen sen olmuyorsun o kadar telaştaDüğünleri sevmiyorummmmmmmmmmmm![]()
kürekte isterimIyi tamam sana ozel kum yaptiralim.
Yarisma olsaydi istahin olurdu kesin. O aralar inadina daha istahliydim.![]()
ben utanırım herkesin içinde oynayamam yaBende hiç sevmezdim, ruhum daralırdı. Nikah yaptık. Tabi sizinkiler illa düğün diyebilir. 2 saat dayanıver zaten anlamayacaksın bile. Sen sen olmuyorsun o kadar telaşta![]()
Düğünleri sevmiyorummmmmmmmmmmm![]()
Ya nasılım biliyomusun sabah kahvaltı yapıyorum, akşam yemekten 1 kaşık alıp bırakıyorum. Sanki midem tıkabasa dolu. Bi tokluk hissi var. Tabi hiç tartılmadım ne alemdeyim bilmiyorumIyi tamam sana ozel kum yaptiralim.
Yarisma olsaydi istahin olurdu kesin. O aralar inadina daha istahliydim.![]()
bizimki çalgılı değildi ama gelen gidenden oturamadımÇalgılı yapmıycam zaten ama elbet isteyen olcak gibime geliyor ay aman onda da otururum ben vallapop çalsın benim düğünümde
![]()
Görümcelerim kır düğünü yapalım diyorlarBenim de cok tarzim degil dugunler. O yuzden evlenmiyorum zaten.![]()
Görümcelerim kır düğünü yapalım diyorlarfikir veriyorlar bana..
durun hele bir zamanı gelsin bakarız diyorum
![]()
Canım üstünde gelinlik var, sadece sallansan oynamış görünürsünben utanırım herkesin içinde oynayamam ya![]()
gelen yanıma gelir herkesi tek tek görmeye kalkarsam ohhhhhhhhhhhhooobizimki çalgılı değildi ama gelen gidenden oturamadım
senin evlenmek istediğin tarih oO zaman tarihi veriyorum.2045 senesi nasil .![]()
Ne bileyim utanıyorum işte, kızarırım ben ..Canım üstünde gelinlik var, sadece sallansan oynamış görünürsünKimden utancan herkes tanıdık zaten
![]()
senin evlenmek istediğin tarih o![]()
vay vay vay kimler gelmişHerkesee TÜNAYDINNNN![]()
yaşarsın benceKizim o zamana kadar yasamam belki.![]()
hoşgeldinnn imzam düzgün olmayan psikolojimi de bozdu ufBen geldimm beğenemedin mi?![]()
hoşgeldinnn imzam düzgün olmayan psikolojimi de bozdu uf![]()