- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.781
Diğer hatlarını görmeden cevap veremiyorumhoşbuldum , niye kız güzel hatun diye mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer hatlarını görmeden cevap veremiyorumhoşbuldum , niye kız güzel hatun diye mi![]()
Bugüne kadar nerdeydinBen geldimm beğenemedin mi?![]()
yaşarsın bence![]()
Of güldürdün beniBugüne kadar nerdeydinBayramda elimizi bile öpmedin. Koç geldi mi koç
![]()
Sırada doktora mı varUmarim daha cok yapacak islerim var cunku.![]()
inşallah =)Umarim daha cok yapacak islerim var cunku.![]()
Bunalıma sokayım accıkOf güldürdün beni![]()
bide bu işin takı merasimi vargelen yanıma gelir herkesi tek tek görmeye kalkarsam ohhhhhhhhhhhhooo![]()
Valla mantıklı paran cebinde kalırYok universite kurucam ben.![]()
Valla mantıklı paran cebinde kalırEğitime çok para harcadın artık kazanma zamanı
![]()
Woww.. Merakla seni inceliyorumOkumaya verilen paraya acinilmaz pinko ama seneye degisik seyler olabilir.![]()
memleketime gittim dün geldim kısçe , deve getirdilerBugüne kadar nerdeydinBayramda elimizi bile öpmedin. Koç geldi mi koç
![]()
Woww.. Merakla seni inceliyorumBakalım bize ne gibi süprüzlerin var
![]()
Ovv sanada o yakışırdı zatenmemleketime gittim dün geldim kısçe , deve getirdiler![]()
bencede bu yelkenleri indirmiş o kadarda gaz verdiydikOvv sanada o yakışırdı zatenEspirilere bakılırsa indirivermişsin yelkenlerini
![]()
Benim hayatım gayet monoton şekerimDikkat et, ben seni incelemeyeyim.![]()
Ben birde Bdv de kendimi böcüğe siper ettimbencede bu yelkenleri indirmiş o kadarda gaz verdiydik![]()
Benim hayatım gayet monoton şekerimKendi çapımda eğleniyorum, sıfır atraksiyon
Benden çıkacak en büyük olay çocuk olur o da Allah bilir kaç sene sonra
Dün metrobüste hem giderken, hem dönerken yok yok daha zamanı var dedik. Millet canavar gibi çocuk yetiştiriyor, biz soğuyoruz çocuk fikrinden
![]()
aynen deneyim ben belkii bulaşırrAma bu sene olma senem sen bi şansını dene![]()
sağol tatlımmHEPIMIZ GRIP :)
gecmıs olsun ttlm
bulaşsın bulaşsınnnolur pınkıme bulastırmayın hastalanınca cok nazlı oluyo :)![]()
bana bulaştırmadınHepinize grip bulaştırdım sanırım![]()