- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.721
Parantez ( Eşim gece gündüz A AklinYolu1 le konuştuğum için, kafayı ona takmıştı, beni ondan kıskanıyodu) Pantezi kapattımKiminle konuştuğun için kim kıskanıyormuş ben bugün rahatsızım beni alttan alın daha açık konuşun hahahahasabah ölüyordum pink
Zorla insanı rayından çıkarıyor ama görüyorsunYakaladim demek ben topikte yokken boyle seyler oluyor ve siz guya VIP sosyetik olacaksiniz.
Ben de izledim ama gercekten cok sacma giysilere puan vermisler. Ordan bir Roza, bir Nur. Otekileri begenmiyorum.
Gizem miydi o kız çok kötü giyinmemişti ya..
ödevler ne durumda
Zorla insanı rayından çıkarıyor ama görüyorsunNeyse çizgimden çıkmadım nasılsa hala vip sosyetik olabilirim
Hahahahaha şimdi anladımParantez ( Eşim gece gündüz A AklinYolu1 le konuştuğum için, kafayı ona takmıştı, beni ondan kıskanıyodu) Pantezi kapattım
Hayırdır neyin var
tembel sosyetelerAma onun bir tarzi yok.Gunluk bakmiyorum, genel bakiyorum.
Vermeyenler hala vermemis durumda.
Reytingin artması için olay istiyorsun zannımcaSac basa girin daha garanti olur.
Yani parantez açtım anlayıver bir zahmetHahahahaha şimdi anladım
Sabah kasık ağrısıyla bir anda saat 6 da uyandım banyoya nasıl gittiğimi bilmiyorum, banyoda nefes alamadım ateş bastı , üzerimi birden çıkardım suyun altına girdim nasıl toparlandığımı bilmiyorum ya
Öyle bi ağrı ben hayatım boyunca görmedim..
doğrulamıyordummm
geberip gitcem haberiniz yok
tembel sosyeteler
Reytingin artması için olay istiyorsun zannımca
Birini yakalasam Tarzım benimden daha çok hırpalıycam :) Millete laf sokmak için yerlerini tespit edip, ayaklarına gidiyorum resmenO sosyeteler artik tembel bile olamayacak.
Ivet topik cok bos kalmis. Tarzim benim den neyimiz eksik.
Tamam ya gitcemYani parantez açtım anlayıver bir zahmet
Kist mi var sende? Ondan başka birşey böyle zıplatmaz seni bi Kadın Hastalıklarına git bakalım. Diyorum ama gitmeyeceksin onuda biliyorum
Gitmezsen Nikinin altına çok sevdiğim pinkin sözünü dinlemediğim için pişmanım yazacaksınTamam ya gitcem
Birini yakalasam Tarzım benimden daha çok hırpalıycam :) Millete laf sokmak için yerlerini tespit edip, ayaklarına gidiyorum resmen
Güncel tutup, üstte tutuyorum işteBos oturma sen de, reklam yap. Topigimize gelin cok guzel kavga var de. Olmadi sokaktan cevir.Ne bicim kapicisin.
Yazmıycam çünkü gidicemmGitmezsen Nikinin altına çok sevdiğim pinkin sözünü dinlemediğim için pişmanım yazacaksın
Güncel tutup, üstte tutuyorum işteSen nasıl oldun bu arada? Dersler nasıl gidiyor?
Güncel tutup, üstte tutuyorum işteSen nasıl oldun bu arada? Dersler nasıl gidiyor?
Hakikaten ha, sigara içsen daha iyiHala hastayim ben gidip geliyor, sabah gunesim olaydi iyiydi.
Biri zor baya kasacak beni. Dun stresten 5 latte, 2 cappucino , 1 mocha ictim. Iyi ki sigara icmiyorum.
Tekrar koy canım. Gözükmüyor kiYazmıycam çünkü gidicemm
Bak ben ne yaptırdım pink =) bugün kargoya çıkıyor
Tekrar koy canım. Gözükmüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?