- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.741
Hakikaten ha, sigara içsen daha iyiBence sabah güneşi böyle yapıyor seni malum o sümüklüye vurdukça senin sümük durmuyor
![]()
Onu icmem o sagliga zararli.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten ha, sigara içsen daha iyiBence sabah güneşi böyle yapıyor seni malum o sümüklüye vurdukça senin sümük durmuyor
![]()
Ayy çok tatlı :) Kime yaptırdın bunu?
Diğerlerini o kadar içince, onlar faydalı sankiOnu icmem o sagliga zararli.Olsun ben gunesimi istiyorum .
![]()
Burdan bir kız yaptı , nickini atarım sana =) çok tatlılar dimi =) benimkiyle bana aldımAyy çok tatlı :) Kime yaptırdın bunu?
Evet çok şirinmiş :) Benimde evim o kadar sadece ki hiç incik boncuk yokBurdan bir kız yaptı , nickini atarım sana =) çok tatlılar dimi =) benimkiyle bana aldım
Çok güzel yapmış dimii ya =)
Diğerlerini o kadar içince, onlar faydalı sankiYağmur mu var nasıl hava?
Burdan bir kız yaptı , nickini atarım sana =) çok tatlılar dimi =) benimkiyle bana aldım
Çok güzel yapmış dimii ya =)
Bebeklerimin bunlar tamam mı evlencem çocuk yapcam ohO kadar icmiyorum her zaman. Yoksa ders mers i birakip hastahaneye yatmam gerekirdi. Bugun yagmurlu, sonuk ama benim icin farketmez. Butun havalar ayni artik.
Cocuksun hala marga.![]()
Diyete devam mıO kadar icmiyorum her zaman. Yoksa ders mers i birakip hastahaneye yatmam gerekirdi. Bugun yagmurlu, sonuk ama benim icin farketmez. Butun havalar ayni artik.
Cocuksun hala marga.![]()
Ne zaman evleniyorsun bizim neden haberimiz yokBebeklerimin bunlar tamam mı evlencem çocuk yapcam oh![]()
kışın ortasında düğün mü olurNe zaman evleniyorsun bizim neden haberimiz yok
Harbiden neyi bekliyorsunuz?![]()
Bebeklerimin bunlar tamam mı evlencem çocuk yapcam oh![]()
Diyete devam mı
Boş ver büyümesin![]()
Neyden korkuyorsunkışın ortasında düğün mü oluracele ettirtme korkuyorum
![]()
Yapınca yine yaptırırım çeşit çeşitSen cocuk yapana kadar daha guzelleri cikar ama sen kullanacaksan o ayri.
Yok kiz ne diyeti badem e taktim bu aralar. O da masallah kalorili.
Sen, diyet?
Diyet yapmıyorum da, iştahım yok yemek yiyemiyorumSen cocuk yapana kadar daha guzelleri cikar ama sen kullanacaksan o ayri.
Yok kiz ne diyeti badem e taktim bu aralar. O da masallah kalorili.
Sen, diyet?
Göbek atamamaktan tarzım değil daha doğrusu tarzımız değil bizimNeyden korkuyorsun![]()
Neden korkuyormuşsunkışın ortasında düğün mü oluracele ettirtme korkuyorum
![]()
sizde çalgılı düğün yapmayın o zamanGöbek atamamaktan tarzım değil daha doğrusu tarzımız değil bizimnasıl oynızcaz dans edicez
ben hep oturmak istiyorum![]()
Kırığım benim yaGöbek atamamaktan tarzım değil daha doğrusu tarzımız değil bizimnasıl oynızcaz dans edicez
ben hep oturmak istiyorum![]()
Düğünleri sevmiyorummmmmmmmmmmmNeden korkuyormuşsunEvlilik senden korksun
![]()
Yapınca yine yaptırırım çeşit çeşitçok zormuş gibi
![]()
Diyet yapmıyorum da, iştahım yok yemek yiyemiyorum![]()