- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.501
Elimde eski zayıf resimlerimden başka mutu edecek birşey yokSen eskiye donuk ov kendini,o zaman.
Elimde eski zayıf resimlerimden başka mutu edecek birşey yokDiyeti hep beraber yapalım yarışalım hatta gaz vermiş olalım birbirimize :)
Oran belirlerdik mesela herkes 9 kilo verecek gibi :) İyi madem senin engellerin kalktığı zaman denerizOlmaz sen 59.9 sun ben 66.5 ben 59. 9 olayim sonra. Gerci kaca dusecegim ki . Master basladiktan sonra agir diyet yapamam, kafam calismiyor da.
Oran belirlerdik mesela herkes 9 kilo verecek gibi :) İyi madem senin engellerin kalktığı zaman deneriz
Yenmekde var yenilmekte :) Tam olarak 56.5Tamam oranli oluyorsa 21 inde baslayip 28 inde bitirelim. Yenerim ama seni. Kac kilosun soyle bakayim.
Yenmekde var yenilmekte :) Tam olarak 56.5
ne yıceksınız ne yemıceksınz bende varımmmYarin basliyor muyuz o zaman. Her dort gunde bir rapor veriyoruz. 16 gun suruyor , 27 gecesi bitiyor anlastik mi.
:) anlaştık. Bak liste de çoğalıyor. Gelmek isteyenlere de haber verelimYarin basliyor muyuz o zaman. Her dort gunde bir rapor veriyoruz. 16 gun suruyor , 27 gecesi bitiyor anlastik mi.
ne yıceksınız ne yemıceksınz bende varımmm
:) Ben şimdi den resimi çekmiştim. Tamam aç şimdiden katılmak isteyende gelir hem yarına kadar :)Istedigini yersin o sana kalmis. Verdigin kiloyu/ Suanki kilona boluyoruz. Yuzdesi yuksek sonunda kazaniyor. Tabi yalan soylemek yok. Yarin sabah tartiliyoruz, giysisiz hatta ben bir topik acayim ya izin varsa.
:) Ben şimdi den resimi çekmiştim. Tamam aç şimdiden katılmak isteyende gelir hem yarına kadar :)
Bizde burdan yapalım o zaman bizim sosyete isterse katısın :)Yarisma takimlari var , bu onlardan farkli ama kizmasinlar.
Gel hele :)Ben kahve kokusuna dayanamiyorum cok midem bulaniyor. Bende 88 dogumluyum. Sadece kahvalti yapiyorum diger ogunler meyve sebze salata falan yiyorum
Diyetlerden haberi yok, zayıf rakip boşver katılsın :)En Harbiyi almayalim.
Gitmiş başka geyiklerde geziyorEn Harbiyi almayalim.
Diyetlerden haberi yok, zayıf rakip boşver katılsın :)