- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.521
Gel hele :)
İste geldimm burdayimmmm
En Harbiyi almayalim.
Sen neden beni s evmiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel hele :)
En Harbiyi almayalim.
Gitmiş başka geyiklerde geziyor
Topluca yarışmaya karar verdik, katılcan mı bize :) katıl katıl eğlenirizİste geldimm burdayimmmm
Ne oldu sıkıntın varda bizle değil başkalarıyla mı paylaşıyorsun Birşey mi oldu gel hadi anlatDerdim basimdan askin zaten gitmbak baska geyiklere ne yazmisim
İste geldimm burdayimmmm
Ne oldu sıkıntın varda bizle değil başkalarıyla mı paylaşıyorsun Birşey mi oldu gel hadi anlat
Sevmiyom iste seni.
Tatlım söyleseydin ya biz ne güne duruyoruz rahatlatırdık seni. Neden kendi kendine sıkıntı yapıyorsunYa hastaliklarim varda. İcim draliyo bugun iyi degilim..
Sevme ne yapayim
Sizinde caninizi sıkmak istemedim. Kücük emrah gibi duygu sömürüsü yapiyomusum gibi geliyo elimde selpak bi yandan sümüklerimi siliyorum bi yandan forum kurcaliyorumTatlım söyleseydin ya biz ne güne duruyoruz rahatlatırdık seni. Neden kendi kendine sıkıntı yapıyorsun
Ya hastaliklarim varda. İcim draliyo bugun iyi degilim..
Sevme ne yapayim
Tatlım söyleseydin ya biz ne güne duruyoruz rahatlatırdık seni. Neden kendi kendine sıkıntı yapıyorsun
Kıyamam sanaa sanki her gün yapıyon dinlicez tabi :)Sizinde caninizi sıkmak istemedim. Kücük emrah gibi duygu sömürüsü yapiyomusum gibi geliyo elimde selpak bi yandan sümüklerimi siliyorum bi yandan forum kurcaliyorum
:) ne fenasın ya, burnundan da kıl aldırmıyon maşşallahAaa agliyor musun sen. Bu kadar mi bozuksun.
Eee yani. pinky rahatlatir seni.
Sizinde caninizi sıkmak istemedim. Kücük emrah gibi duygu sömürüsü yapiyomusum gibi geliyo elimde selpak bi yandan sümüklerimi siliyorum bi yandan forum kurcaliyorum
:) ne fenasın ya, burnundan da kıl aldırmıyon maşşallah
:) Tamam sosyetenin güzin ablası olurum seve seveKizim anlatsana artik.
Ivet sen rahatlatacaksin herkesi.
:) Tamam sosyetenin güzin ablası olurum seve seve
:) ne fenasın ya, burnundan da kıl aldırmıyon maşşallah
Kizim anlatsana artik.
Ivet sen rahatlatacaksin herkesi.
Tamam simdi gidebilirsin saka saka.Ya ben 2 yillik evliyim. Kadin hastaliklarim var. Bebek istiyorum olmuyor. Esim tam bir cocuk hastasi diyebilirim. Ama benm bebegim olmuyor..kendimi cok yetersiz hissediyorum. Mutsuzum,yalnizim. Kimseyle konusamiyorum. Bik bik hemen akil veriyolar. Kimse beni anlamak istemiyor. Amaan olur ne dert ediyosun diyolar. Ama doktorum bile o kadar umutlu degil... Kocama kac defa dedim bosanalim diye boşasa ölürüm herhalde cok asigim ona... Ama o kabul etmedi,iyi ki etmedi
Surekli yilarca cocuk sahibi olmamis,tedavi gormus cocugu olmus kadinlarin hikayesini okuyorum. Kendimi kandiriyorum belkide...umut ariyorum,bi dala tutunmam lazim yoksa devam edemem...
Gebelik testlerinden koleksiyonum var bugun kasiklarim agriyodu 2 aydir adet gormuyorum zaten de yine de test yaptim bi umut fıs cikti onun etkisi bu ruh halim..
Özür dilerim cok uzun oldu,cok konustum. Caninizi sıktım. Dinlediginiz icin teşekkür ederim
Sogan kurleri,maydanoz kurleri... Bilmem kac defa yaptigimi..Tamam simdi gidebilirsin saka saka.
Sogan kuru ise yariyor diye duymustum ama sen cok sevmiyorsun. Birde stresli olursan daha zor olur senin. Rahatlaman lazim. Birde doktora gittin mi, sorun varmiymis varsa neymis.
Sogan kurleri,maydanoz kurleri... Bilmem kac defa yaptigimi..
Pko hastasiyim 18 yasimdan beri. Tuplerimden biri tıkali,yumurta tembelligi var yumurtlama olmuyor. Rahim agzinda yara var. Uff bir sürü sey. Tedavi goruyorum yillardir. Vucudum pek ilaclara tepki vermiyor. İlacsiz adet olamiyorum,bazen ilacla bile adet olamiyorum. Bazen asiri duygusallasiyorum iste. Suan oldugu gibi
Sogan kuru bi ise yaramadi bende. Evet laparoskopi yapiliyor ama kesin cozum degil. Dedim ya tedavi goruyorum zaten iste duygusallastim mazur gor beniSogan kuru pko icin zaten de oteki seyler icin laparoskopi ile ameliyat yapilamiyor mu. Ilacin etki gostermedigi yerde baska seyler yapilmasi lazim.