- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.541
Canım benim arkadaşın 13 yıl olmadı çocuğu denemediği yol kalmamıştı şimdi dünya tatlısı kızı var. Umutsuzluğa düşme, sanada nasip olur inşallahYa ben 2 yillik evliyim. Kadin hastaliklarim var. Bebek istiyorum olmuyor. Esim tam bir cocuk hastasi diyebilirim. Ama benm bebegim olmuyor..kendimi cok yetersiz hissediyorum. Mutsuzum,yalnizim. Kimseyle konusamiyorum. Bik bik hemen akil veriyolar. Kimse beni anlamak istemiyor. Amaan olur ne dert ediyosun diyolar. Ama doktorum bile o kadar umutlu degil... Kocama kac defa dedim bosanalim diye boşasa ölürüm herhalde cok asigim ona... Ama o kabul etmedi,iyi ki etmedi
Surekli yilarca cocuk sahibi olmamis,tedavi gormus cocugu olmus kadinlarin hikayesini okuyorum. Kendimi kandiriyorum belkide...umut ariyorum,bi dala tutunmam lazim yoksa devam edemem...
Gebelik testlerinden koleksiyonum varbugun kasiklarim agriyodu 2 aydir adet gormuyorum zaten de yine de test yaptim bi umut fıs cikti onun etkisi bu ruh halim..
Özür dilerim cok uzun oldu,cok konustum. Caninizi sıktım. Dinlediginiz icin teşekkür ederim
Sogan kuru bi ise yaramadi bende. Evet laparoskopi yapiliyor ama kesin cozum degil. Dedim ya tedavi goruyorum zaten iste duygusallastim mazur gor beni
Tesekkur ederim canim. Boyle ornekler hem umut oluyor hem de canımı sıkıyor. 13 sene... Dile kolay...Canım benim arkadaşın 13 yıl olmadı çocuğu denemediği yol kalmamıştı şimdi dünya tatlısı kızı var. Umutsuzluğa düşme, sanada nasip olur inşallah
Bende de tumor ihtimali var sonuclar haftaya cikacak bugunlerde depresif olmam bundan . Hep haftaya haftaya salliyorum ya ondan. Tedavini gor , icini ferah tut olmazsa hayirlisi buymus dersin. Ne yapalim kismetimiz de geldigi kadar malesef.
Insallah seninki de benimkide.Tesekkur ederim canim. Boyle ornekler hem umut oluyor hem de canımı sıkıyor. 13 sene... Dile kolay...
Cok gecmis olsun canim insallah temiz cikar. Bende de rahim agzi kanseri suphesi var smear testi yaptirdim sonucu bekliyorum. Bir kac gune cikacak. Normalde 15 gun suruyor test sonucu benim durumu tehlikeli gordu doktorum. Hemen cikmasi lazim dedi
Sanırım oyleInsallah seninki de benimkide.
Bu aslan larin basinda bir is mi var bu aralar. Sinaniyoruz galiba.
Seneyi de umut olsun diye söylemiştim :) ne kadar zaman geçer se geçsin olma ihtimali vatTesekkur ederim canim. Boyle ornekler hem umut oluyor hem de canımı sıkıyor. 13 sene... Dile kolay...
Cok gecmis olsun canim insallah temiz cikar. Bende de rahim agzi kanseri suphesi var smear testi yaptirdim sonucu bekliyorum. Bir kac gune cikacak. Normalde 15 gun suruyor test sonucu benim durumu tehlikeli gordu doktorum. Hemen cikmasi lazim dedi
Sanırım oylekimseye dert anlatamamkta cok kotu. Sinir oluyorum
Sagol tatlimSeneyi de umut olsun diye söylemiştim :) ne kadar zaman geçer se geçsin olma ihtimali vat
Aynen oyle..Dert anlatiyorsun ama herkesin kendine gore derdi var . Bu zamanda dertsiz insan yok gibi ve anlama kapasiteleri farkli.
Yarışcan mı bizle :)
Benm favorim firat bu aralar
Ya kafam dumanliydi cok anlamadim mevzuyu ben. Zayiflamak icin mi bu yaris? Mevzuyu acar misinYarışcan mı bizle :)
:) yav düzgün dileklerin bulununBenim motom Allah im zayif arkadaslarimi sismanlat artik. Yandiniz.
Yarından 28 ine kadar zayıflama yarışına gircez, en çok zayıflayan kazancak :)Ya kafam dumanliydi cok anlamadim mevzuyu ben. Zayiflamak icin mi bu yaris? Mevzuyu acar misin
Ödül ne peki? Ona gore yarisirimYarından 28 ine kadar zayıflama yarışına gircez, en çok zayıflayan kazancak :)
Ödül ne peki? Ona gore yarisirimdandik bisey olursa hic yarismam
Ne olsun:)Ödül ne peki? Ona gore yarisirimdandik bisey olursa hic yarismam