- 12 Temmuz 2006
- 35.008
- 30.352
- 60
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.481
Yoğurdu bende duymuşdum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann o bende de var evlenmeden 1 sene öneceye kadar ekmeğin içine pilav koyup yerdim, evde çikolata kalmamışsa kriz anlarımda kakaoyu kaşık kaşık yerdim ve 49 kiloydum. Evlendikten sonra ne yesem kilo yaptı :) 59 oldum gören şok geçiriyor :)Bencede bu marketleri insanlık namına kapatmalı abır ccıbır reyonları beni hipnoz ediyo ki Benim suçum yok valla
Yunan yoğurdu nasıl ki
Hadi ya tamam zaten koca forumda en çok seni seviyorum ben Sırlarını ne zaman paylaşcan
Vallaha insanın arada sırada kıymetinin bilinmesi güzelHimm, tesekkurler forumun bir faydasini daha gordum. Sizi seviyoruuummm
Aksi mümkün mü :) O ne ya nerden alınıyor ki ilk defa duyuyorumBen yurt disinda oldugumdan bazen Turk yogurdu alamiyorum Yunan aliyorum. Bir esprisi yok eksi degil sadece ve tam yagli.
En cok beni seviyorsun dimi. Roibos cayi . Bir doktor yine tavsiye etmisti televizyonda.
Kac yasindasin pink? Ay bende de oldu biliyo musun. Gece yatmadan makarna yerdim kilo alayim diye. 47 kiloydum. Evlendim kilo aldim cok yemedigim halde 63 oldum simdi spor yapiyorum. 59 a dustumAmann o bende de var evlenmeden 1 sene öneceye kadar ekmeğin içine pilav koyup yerdim, evde çikolata kalmamışsa kriz anlarımda kakaoyu kaşık kaşık yerdim ve 49 kiloydum. Evlendikten sonra ne yesem kilo yaptı :) 59 oldum gören şok geçiriyor :)
27. Bu hafta 56 ya düşmüşüm kahvaltıdan önce şekersiz kahve içerek :) Her duyduğumu deniyorum artık :)Kac yasindasin pink? Ay bende de oldu biliyo musun. Gece yatmadan makarna yerdim kilo alayim diye. 47 kiloydum. Evlendim kilo aldim cok yemedigim halde 63 oldum simdi spor yapiyorum. 59 a dustum
Aksi mümkün mü :) O ne ya nerden alınıyor ki ilk defa duyuyorum
Hoş geldin :)mrb kızlar :)
cnm bı dılımde olsa ekmek ye mıdenı deler kahve ac karnına :/27. Bu hafta 56 ya düşmüşüm kahvaltıdan önce şekersiz kahve içerek :) Her duyduğumu deniyorum artık :)
Nasılsa 3 ay sonra evliler kervanına katılcan neyin havasına atalım sanaBen iste ayin 21 inden sonra butun bildiklerimi faaliyete geciricem. Suan ev musait degil. 59.9 olmadan da birakmam.
Bende eskiden 48 kiloydum, evlenmedim kilo aldim, hava atmayin.
allah mutlu etsın sızlerıNasılsa 3 ay sonra evliler kervanına katılcan neyin havasına atalım sana
Ama diyet böyleydi onu uyguladım :) Zaten öyle yemekle aram yok artık sadece akşam yemeğinde oturup yiyorum, haftasonları benimki kızmasın diye düzenli diyorum :)cnm bı dılımde olsa ekmek ye mıdenı deler kahve ac karnına :/
Amin darısı tüm bekarların başına :)allah mutlu etsın sızlerı
Ben kahve kokusuna dayanamiyorum cok midem bulaniyor. Bende 88 dogumluyum. Sadece kahvalti yapiyorum diger ogunler meyve sebze salata falan yiyorum27. Bu hafta 56 ya düşmüşüm kahvaltıdan önce şekersiz kahve içerek :) Her duyduğumu deniyorum artık :)
Sen benden iyi uyguluyorsun, daha sağlıklı ben de sadece bu hafta denedim normalde kahveci değilim :) Çay tiryakisiyim ben :)Ben kahve kokusuna dayanamiyorum cok midem bulaniyor. Bende 88 dogumluyum. Sadece kahvalti yapiyorum diger ogunler meyve sebze salata falan yiyorum
İşte zayıf kalabilseydik asıl havamı ozaman atardım da.. Şimdi övüneceğim bir tutma yerlerim var sadece
Sen benden iyi uyguluyorsun, daha sağlıklı ben de sadece bu hafta denedim normalde kahveci değilim :) Çay tiryakisiyim ben :)
İşte zayıf kalabilseydik asıl havamı ozaman atardım da.. Şimdi övüneceğim bir tutma yerlerim var sadece